Direkt från New York och London - Pontus Frithiof satsar igen!

    Burger and Lobster kommer till Stockholm och Norrlandsgatan. Vi på Knife & Fork har intervjuat Amanda Bjursten om hennes spännande roll som restaurangchef!

    Amanda hos Burger & Lobster

    Hej Amanda - Berätta kort om dig själv och din väg till platschefsposten på Burger & Lobster!

    Jag är född och uppvuxen i Stockholm. Började arbeta i restaurangbranschen som 18åring, flyttade till
    London och fortsatte där som bartender och servitris. När jag tre år senare flyttade hem hamnade jag relativt
    snabbt på Pontus by the Sea och har arbetat i Pontusgruppen sedan dess, mestadels som hovmästare.
    När Burger & Lobster nu öppnar sin första krog i Skandinavien där Pontus! Matsal låg och jag blev tillfrågad
    om jag ville hoppa på tåget, tvekade jag inte en sekund!

     

    Vad tror du gör konceptet till en sådan dundersuccé i både London och New York?

    Briljansen är kombinationen av enkelheten och atmosfären. Det ligger något i varje detalj som får dig som
    gäst att känna dig omhändertagen, hemma och allt med en tydlig underton av fest och hjärtlighet.

     

    Vad kan stockholmarna förvänta sig vid ett besök på Burger & Lobster på Norrlandsgatan?

    Hög kvalitét på maten, mycket hjärta och en bar som man inte vill lämna.

     

    Vad får man absolut inte missa som gäst?

    En cocktail i vår loungedel eller atmosfären en trappa ned.

     

    Berätta om utbudet på Burger & Lobster? Är det samma både lunch och kväll?

    På Burger and Lobster har vi tre rätter på menyn - och det är samma som gäller hela dagen.
    Hamburgare, hummer eller lobster roll; enkelt, gott och hög kvalitet. Efter varmrätten bara måste man unna
    sig en av våra desserter.

     

    Kan man boka bord eller är det vänta i baren som gäller? Vad rekommenderar du att man dricker då?

    Vi kommer att ta bokningar för större sällskap, allt annat löser vi på plats. Baren kommer att vara något
    utöver det vanliga, så att ta en drink i väntan på bord kommer bara vara något positivt, haha.
    Jag tycker att man ska testa en av våra egna drinkar eller så kör man det säkra kortet - ett glas champagne!

     

    När är det dags att slå upp portarna? Hur kommer ni att göra det?

    Vi slår upp portarna i juni med dunder och brak. Håll öron och ögon öppna- det kommer att vara en öppning
    du inte vill missa!

     

     

    Burger and Lobster söker

    Serveringspersonal

    Hovmästare

     

     

    Postat av Henrik Löthman

    Tillbaka