27 Apr 18:25
Jag är född och uppvuxen i Stockholm. Började arbeta i restaurangbranschen som 18åring, flyttade till
London och fortsatte där som bartender och servitris. När jag tre år senare flyttade hem hamnade jag relativt
snabbt på Pontus by the Sea och har arbetat i Pontusgruppen sedan dess, mestadels som hovmästare.
När Burger & Lobster nu öppnar sin första krog i Skandinavien där Pontus! Matsal låg och jag blev tillfrågad
om jag ville hoppa på tåget, tvekade jag inte en sekund!
Briljansen är kombinationen av enkelheten och atmosfären. Det ligger något i varje detalj som får dig som
gäst att känna dig omhändertagen, hemma och allt med en tydlig underton av fest och hjärtlighet.
Hög kvalitét på maten, mycket hjärta och en bar som man inte vill lämna.
En cocktail i vår loungedel eller atmosfären en trappa ned.
På Burger and Lobster har vi tre rätter på menyn - och det är samma som gäller hela dagen.
Hamburgare, hummer eller lobster roll; enkelt, gott och hög kvalitet. Efter varmrätten bara måste man unna
sig en av våra desserter.
Vi kommer att ta bokningar för större sällskap, allt annat löser vi på plats. Baren kommer att vara något
utöver det vanliga, så att ta en drink i väntan på bord kommer bara vara något positivt, haha.
Jag tycker att man ska testa en av våra egna drinkar eller så kör man det säkra kortet - ett glas champagne!
Vi slår upp portarna i juni med dunder och brak. Håll öron och ögon öppna- det kommer att vara en öppning
du inte vill missa!
Postat av Henrik Löthman
Tillbaka