I hjärtat av Printz ligger korvmakeriet, där tillverkas Printz alla korvar för hand. På menyn finns rätter som innehåller korv på kött, fisk, skaldjur och grönsaker. Naturligtvis serveras även andra rätter utan inslag av korv. Hantverket i korvmakeriet och tillagningen i köket är i allra högsta grad utförda från grunden.
    Printz tillverkar klassiska och traditionella korvar, både svenska och internationella, liksom säsongsbetonade korvar på vilt och svamp.

    I korvmakeriets innersta döljer sig mängder med korvrecept, olika variationer erbjuds växelvis på menyn. Till exempel Thüringer, Chorizo, bönkorv, salami, blodkorv, isterband, salsiccia, korv på fisk och skaldjur och korv på hängmörat kött. Även detaljstyckningen, hängmörningen och salamitillverkningen sker i korvmakeriet efter konstens alla regler. Väggarna består av glas så att du med egna ögon kan se vår tillverkning.

    Alla Printz's delikatesser och mer därtill kan du köpa med hem från vår deli. Från nygjorda såser och goda ostar till korv i lösvikt och hängmörat kött. De flesta delikatesser är tillverkade på plats. Resten kommer från de bästa leverantörer som går att hitta. Utbudet varierar helt beroende av tillgång på råvaror och självklart säsong.