Hos oss i Erik i forsen strävar vi alltid efter att göra måltiden till någonting mer än bara något som mättar magen.
    Mat och dryck förenar, förhöjer en stämning och gör kvällen
    komplett.

    Hit är man alltid välkommen på ett glas och en bit klassisk mat från vår bistro- och barmeny, en god middag i matsalen, eller slå dig ner på vår stora uteservering och njut av mat och dryck.

    På Erik i Forsen står en bra bit mat i fokus. Menyn bjuder på en blandning av steak houserätter, där du väljer kött, fisk eller vegetariskt från grillen och kompletterar med goda tillbehör och klassisk bistromeny, med allt från ceasarsallad, moules frittes och råbiff.

    Sörmland är fantastiskt!

    Bland gårdar och i skog och mark försöker vi skaffa de flesta råvarorna. Och när man vet var råvarorna kommer ifrån smakar det så mycket bättre. Därför vill jvi använda så mycket närproducerade råvaror som möjligt. Under en måltid hos oss blir du serverad exempelvis både vilt, fisk, grönsaker, ostar, vin, öl och sprit från lokala producenter.


    Erik x

    Jag driver tillsammans med mina duktiga medarbetare restaurangen på Nyköpingshus under namnet Erik på Slottet, restaurangen mitt i Nyköpingsån under namnet Erik i Forsen samt event och cateringsverksamheten Erik till Bordet.