GUTE söker driven kock

    

  Vi söker kock till vår restaurang i Stockholm

  Nu söker vi kock till GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro på Brunnsgatan 6 i centrala Stockholm. Vi letar efter personal till en heltidstjänst. På GUTE får du jobba i ett härligt sammansvetsat gäng med brinnande intresse för mat och dryck!

  Om GUTE

  GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro ligger centralt på Brunnsgatan 6 i Stockholm och jobbar med kött- och styckdetaljer från hela världen. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och det är viktigt att våra gäster känner precis samma sak. Vi serverar grillat till lunch och à la carte meny på kvällen i matsalen och i våra Chambre Séparées.

   GUTE har gått igenom en transformation och utvecklats snabbt sedan starten 2011. Idag satsar vi på att bli Stockholms absolut bästa grillrestaurang och en av de bästa krogarna i alla kategorier. 

  Köksteamet kommer drivas den erfarna kökschefen Jens Ryö som ansluter från Ahlbom-gruppen i mitten av augusti. Vi har även en av Stockholms bästa sommelier i Sara Rörhed. Idag är vi 30 anställda, varav 13 på heltid. Vår personal är vår största tillgång och för att utvecklas erbjuder vi löpande (1-2 dagar/månad) utbildning inom vin, destillat, sherry, öl med mera och besök hos producenter av såväl mat som dryck.

   

  Vi utvecklas fortfarande ständigt. Under sommaren 2016 renoverade vi hela lokalen samt gjorde om vår källare till en toppmodern konferensanläggning i industristil som även gör sig perfekt för privata middagar på kvällen, provningar & andra event. Vi är ett väl sammansvetsat gäng med mycket idéer och erfarenheter som vi gärna delar med oss av!

  Vi söker kock - heltid.

  Efter att vi under sommaren och hösten 2016 stegvis renoverat och moderniserat restaurangen, visste vi inte riktigt vad vi skulle vänta oss. Det som kom var en anstormning av glada gäster.

  Vi har jobbat länge på att hålla en hög nivå på våra produkter och vår service, vilket har gett resultat! Därför söker vi nu en heltidstjänst i köket.

  Erfarenhet är väldigt viktigt att ha, likaså ett intresse för vår bransch och en passion för allt som kommer med. Vi letar efter dig som är matintresserad, har ett ständigt leende på läpparna, gillar att jobba i ett högt tempo och som förstår vad ”service” verkligen innebär! 

  Vi söker en heltidstjänst och kommer att göra intervjuer löpande. Om du vill jobba med oss så skicka iväg ett mail om dig själv tillsammans med ditt cv till markus@gutegrill.se så hör vi av oss. 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet:
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt avtal & efter förhandling

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: gutegrill.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats