Lux Restauranger söker kock till KRAV-märkt café och restaurang med catering

  Open Café är en Krav-märkt café och restaurang som servera mycket vegetariskt. Restaurangen ligger vid Tekniska Högskolan. Hos oss serveras det både fika, lunch, catering och även middagar för större sällskap till KTH området. Vi jobbar ständigt med hållbarhet och strävar efter att minska matens miljöpåverkan. Kvalitén på ingredienserna och innovativa catering och lunchrätter är en viktig del av verksamheten.

  Vi söker nu dig som är ansvarstagande och har erfarenhet från tidigare roll i kök och med gedigen kunskap inom området.
  Vi jobbar i ett litet team där du kommer dela stort ansvar för den dagliga driften och förberedelse i köket. Uppgifterna är allt ifrån beställningar, kontrollering av kvalitet och hygien (egenkontroll) till menyskrivning och självklart matlagning och bakning. 


  Vi är verksamma i en ny och fräsch lokal där köket och matsalen har en nära kontakt. Vi ser gärna att du har även erfarenhet i service och är inte rädd att hoppa in i kassan eller servera mat vid behov.
  Du är en positiv och stresstålig person som fungera bra i ett team. Du har en passion för matlagning och har även intresse för det vegetariska och veganska köket. Hos oss har du chansen att bidra med dina idéer och dela med dig av din kunskap.
  Din arbetstid är mest dagtid men kväller och helger tillkommer. Du jobbar årsarbetstid eftersom vi har semesterstängt 7 veckor på sommaren och 2 veckor vid jul.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid- årsarbetstid- 2076 timmar/ år (9 veckas semesterstängt) Mest dagtid med helger och kväller tillkommer
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: emma@opencafe.se

  Telefon:

  Hemsida:

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats