Sous Chef till Konditoriet

    Jobba som Souschef hos Grand Hôtel Stockholm

    Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 278 rum, varav 34 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styck bod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

    Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till Investor AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.

    I vårt konditori sprider sig alltid en doft av nybakat! Det är här det skapas godsaker som får det att vattnas i munnen. Vill du vara med och skapa dessa fantastiska bakverk, desserter och ljuvliga tårtor - då kan detta vara något för dig!

    Gemensamt för alla våra kök är att vi har vi ett genuint intresse för yrket där vi lagar internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror. Service och kvalitet genomsyrar hela verksamheten och detta ska därför vara en självklarhet för dig också. Vi arbetar i drivande team där samarbetsförmåga och flexibilitet är en viktig ingrediens. Du ska vara utbildad konditor och även arbetat några år inom detta yrke. Har du även arbetat i ledande befattning är detta meriterande.

    Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde och lön efter överenskommelse. Arbetstiden är efter rullande schema där kvälls och helgarbete förekommer.

    Vill du veta mer om tjänsten eller söka direkt kontakta köksmästare Gabriel Ask på gabriel.ask@grandhotel.se . Intervjuer sker löpande. Tyvärr har vi inte möjlighet att svara på frågor via telefon.

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tillsvidare
    • Arbetstid: Heltid
    • Lön: Fast lön

    Sök det här jobbet

    Kontakt:

    Telefon:

    Hemsida: www.grandhotel.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats