Kock och Kallskänka sökes!

   

  Kock och Kallskänka sökes! 


  Vi söker en ambitiös och pigg kock och kallskänka för heltidsanställning. Du ska kunna ha många bollar i luften, vara positiv och framförallt ha ett brinnande intresse för mat. 


  Vi erbjuder heltidstjänster utifrån överenskommet schema. Vi ser gärna att du har gått restaurangskola eller har motsvarande bakgrund och har erfarenhet från restaurangkök.


  Svävande på 33 meters höjd mellan himmel och hav bjuder Eriks Gondolen sin gäster på en både hänförande utsikt och god mat i klassisk miljö. Här levererar familjen Lallerstedt svensk husmanskost och modern skandinavisk gastronomi sedan 1994. Eriks Gondolen innefattar idag flera olika delar. Matsalar, festvåningar, cocktailbar, utbildningskök, konferensrum och vinbar. Under sommarmånaderna öppnar vi ytterligare 120 platser på vår uteservering på taket. Eriks Gondolen är en av Stockholms mest välkända krogar där vi arbetar efter klassiska matlagningsgrunder och använder säsongens råvaror.  


  Vi kan erbjuda en stor och väletablerad arbetsplats med bra organisation och inarbetade rutiner. Hos oss är det många som jobbat länge vilket ger en trygghet och stor erfarenhet. Vi är ett härligt team på trettio kockar som jobbar med ett tvåveckors-schema, ena veckan lunch och andra kväll. Köket är uppdelat på kallkök, fiskspis, köttspis, konditori och festvåning. 


  Skicka din ansökan via e-post till Kökschef lennart.harling@eriks.se  

  För frågor om tjänsten ring Lennart på 070-461 52 61


  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse, kollektivavtal finns

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Lennart Harling

  Telefon: 070-461 52 61

  Hemsida: www.eriks.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats