Hej Kökmästare Doktor Mat söker er!

  Jobba som Köksmästare hos Doktor Mat

    

  HEJ KÖKSMÄSTARE – VÄLKOMMEN TILL DOKTOR MAT!

   

  DOKTOR MAT

  Doktor Mat öppnade upp dörrarna för knappt två år sedan och är sedan start en av Sveriges ledande resaturanger inom hälsa. Det är en omtalad take-away restaruang som kännetecknas för sin förmåga att leverera smaksäkra rätter som främjar hälsan. Alla rätter innehåll egenfermenterade grönsaker fyllda med goda bakterier är fria från gluten, laktos och raffinerat socker.

  ATT JOBBA PÅ DOKTOR MAT

  Vi är en liten personlig verksamhet där teamet är allt. Bra kollegor och ett ödmjukt klimat där alla har möjlighet att påverka är grunden i vår företagskultur. För oss är det viktigt att ständigt utvecklas och vi vill att vår personal ska ha möjlighet att lära sig nya saker inom vårt område. Vi har som mål att vara den bästa arbetsgivaren inom restaurangbranschen med värdeorden ROLIGT, ÖDMJUKT & UTVECKLANDE.

  OM ROLLEN OCH OM DIG
  Du har förmodligen minst 5-10 års branscherfarenhet och jobbat på några av Stockholms bästa restauranger men kanske känner att du inte vill jobba sena kvällar. Eller så gillar du bara utmaningen att skapa rätter som kombinerar en fantastisk smakupplevelse med bra hälsosamma ingredienser och att leverera dessa i ett klassiskt snabbmatsformat.
   

  Du är genuint duktig, intresserad och passionerad kock samtidigt som du ser dig själv som lite av en entreprenör i köket.

  Dina huvudsakliga ansvarsområden är; menyplanering, ekonomi, inköp, kvalité, schemaläggning samt att leda ditt team genom en öppen kommunikation, förtroende och ömsesidig respekt. Största delen av dagen tillbringar du i köket med matlagning och handledning av dina medarbetare. 

  Majoriteten av försäljningen ligger runt lunchtid under några få timmar och du gillar därför, och jobbar bra i högt tempo. - Ett gott humör och inställningen att allt går är viktigt!

   

  Vi är anslutna till Fora där Tjänstepension och försäkringar ingår. 

  Alla som börjar arbeta hos oss kommer att genomgå en utbildning om matens påverkan på kroppen, ”vad är hälsosam mat?” och forskningen kring det. Vi jobbar kontinuerligt med utbildning av vår personal. Därför är ett genuint intresse för mat och dess påverkan på kroppen meriterande.  Tillträde: Enligt överenskommelse.
  Anställningsgrad: Heltid
  Lön: Enligt överenskommelse
  Ansök: Maila CV + personligt brev till doktormat22@gmail.com
  senast den 16 dec, 2017.
  Urval och anställning sker löpande


   

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Johan Lalin

  Telefon:

  Hemsida: doktormat.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats