Yuc öppnar nytt!

  Vill du vara med och skapa någonting nytt och bidra till en utveckling av vår bransch? Vill du ta chansen att få vara med från grunden och bygga upp något tillsammans med ett glatt team?


  Vi söker nu serveringspersonal till vårt matsalsteam som älskar service och sitt yrke, som gillar att jobba med människor och som alltid vill leverera en top notch upplevelse.

  Hos oss är din personlighet är lika viktig som ditt cv så därför söker vi dig som har en skön inställning och en positiv attityd. Vi strävar efter att vara en trygg och stabil arbetsplats med högt i tak och värdesätter samarbete, personalutveckling och att ha roligt på jobbet. Vår personal är det viktigaste för oss.

   

  Vi ser att du idag jobbar inom branschen och gärna att du har erfarenhet av fine dining, dock inte ett krav. Sommelierutbildning är meriterande.


  Tillskottet i Yuc-familjen kommer ligga mitt i stan i ett spännande utvecklande kvarter, i en helt nybyggd lokal. Vi kommer servera både lunch och middag med hög ambitionsnivå och fokus på upplevelsen.


  Om du är personen vi söker, eller vet någon som skulle passa, vänligen hör av dig.


  Vi söker även andra tjänster i vår rekryteringsprocess, kontakta gärna Anette Bodenfors för mer information.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid/Deltid/Extra
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Anette Bodenfors

  Telefon:

  Hemsida:

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats