"Fjällig" kreativ ledare till Holiday Clubs matkoncept Grow

  Jobba som Kreativ Ledare hos Holiday Club - Grow

  Holiday Club i Åre, Sveriges träningshotell i fjällvärlden året runt. Hos oss välkomnas gästerna med rörelseglädje, matglädje och tid tillsammans. Vi vill vara med och bidra till en friskare värld där vi erbjuder träningsmöjligheter på fjället, vårt nya gym och i upplevelsebadet. Efter tid på fjället smakar det bra med mat lagad med kärlek och passion och med fokus på att inspirera våra gäster till det gröna köket. Vi vänder oss till barnfamiljer, grupper och företag som prioriterar hälsa och upplevelser. Vi vill välkomna våra gäster att uppleva Åre såsom vi locals gör.


  Nu söker vi en ”fjällig” kreativ ledare till Holiday Clubs matkoncept Grow. 


  Till Åres största hotell med nytt träningskoncept söker vi nu en ny hjälte, en ny funktion! Önskar du kombinera dina matkunskaper med ett aktivt liv i fjällmiljö vinter som sommar.


  Vi söker dig som varit omkring, som sett både det gamla och det nya. En kollega som kan hjälpa oss att förgylla och ta våra olika matkoncept till nya nivåer.  


  Vår nya restaurang Grow har fokus på att inspirera gäster till att äta grönt och hållbart. Vi är första restaurangen med denna inriktning i fjällvärlden. Vi söker nu dig som vill leda och utveckla detta koncept som är unikt i Åre.


  För att kunna påverka fullt ut kommer du även kunna välja flera personer i ditt eget nätverk som kollegor i köket, ditt nätverk kommer vara en del av framgången.


  Vi vill att du ska veta vad functional food är, och se närodlat, friskt och ekologiskt som fundament. Vi vill hitta ett utbud som följer våra säsonger och anpassar sig bättre till våra målgrupper än vad de förväntat sig, vi vill ta och framförallt behålla ledningen och vara i den division där hela vår destination är, världsklass året runt! 


  Nyfiken, aktiv, inkluderande, träning och outdoor är några av våra värderingar. Vi hoppas att dessa värderingar passar in på dig och att du älskar att laga mat, med andra, för andra och för dig själv. 


  Du behöver inte vara en arbetsledare, men du bör veta att du är en inspiratör och att du vågar stå längst fram. 


  För vidare information om tjänsten och denna rekryteringsprocess, kontakta Hotell&Reseverket:


  Markus Magnell, 072-222 3936, markus.magnell@hotelloreseverket.com


  Per mellström, 070-609 3398,


  per.mellstrom@hotelloreseverket.com


  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt ök

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.holidayclubresorts.com/sv

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats