Assisterande restaurangchef Shibumi

  Vi söker nu en assisterande restaurangchef till Shibumi som är en del av Esperantogroup. Kvalité och serviceanda präglar hela huset och vi letar efter någon som delar vår vision och mål - att driva Sveriges bästa restauranger och detta med ett leende på läpparna. Shibumi är Esperantos stökiga lillasyster där god mat, sake och drinkar står i fokus. Vi har även en stor vinlista vi delar i koncernen.         


  Vi söker nu en assisterande restaurangchef som vill bli en del av vårt matsalsteam. Vi söker dig som har ett gediget intresse för mat och dryck och är en naturlig ledare. Du är ansvarsfull och har en positiv attityd och har några års erfarenhet inom restaurangbranschen. Tidigare jobb som hovmästare är meriterande likaså om du arbetat i Trivec och WaiterAid.        


  Vi erbjuder en arbetsplats med tacksamma arbetstider där samarbete och engagemang är A och O. Vi är ett litet team som jobbar tillsammans för att ständigt försöka utveckla servicearbetet och hela tiden sträva efter att ge våra gäster en minnesvärd helhetsupplevelse.   


  Arbetstiden är förlagd tisdag-lördag kvällstid och vi har stängt under alla större högtider såsom jul, nyår, påsk och midsommar. Vi är anslutna till kollektivavtal och söker någon med start efter årsskiftet.       


  Välkommen med din ansökan till: alexandra.ericsson@esperantogroup.se

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Heltid
  • Arbetstid: tis-lördag
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.shibumi.se/start.html

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats