Jobba med utsikt över Åreskutan i vinter!

  Jobba som Hovmästare hos Carins Krog

  Vi söker medarbetare till vintersäsongen 17/18.

  Carins Krog etablerades 2005 och ligger i centrum av Åre Björnen, det turistområde som just nu expanderar mest i hela Åredalen.

  Carins Krog; café, skidåkarlunch (husmanskost & a la carte). A la carte kväll, After ski, festvåning och Pizza.
  Vi serverar mat som både är lokal- och närproducerat. Bordservering dag samt kväll. Läs gärna mer om oss på vår hemsida, www.carinskrog.se

  Restaurangen har ca 140 sittplatser fördelat på 2 våningar.


  Vi har även en jaktstuga för förbokade grupper som heter Carins Stuga - Den ligger ca 2 km från restaurangen mot fjället med en vidunderlig utsikt mot Åreskutan. Gästerna kommer till jaktstugan med hundspann eller snöskoter och här serveras bl a köttfondue på älg. Max 20 personer.

  Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av servering och känner att det är dax för nästa kliv. Alternativt att du har jobbat med att vara ansvarig på plats då driftchef/rest.chef ej är i tjänst. Du ser utamaningen i att sälja och få personal att förstå merförsäljning. Du tycker att det är viktigt och roligt att sätta gästen i centrum och vara med att styra personalen under den dagliga driften. Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfylld attityd som tål stress och påfrestningar när det stundtals blir hektiskt. Vi kan erbjuda Dig en stimulerande miljö, trevliga arbetskamrater, personlig utveckling och tillgång till norra Europas bästa skidåkning.

  För att kunna söka måste Du ha fyllt 20 år och ha goda dryck och vinkunskaper, vara en duktig säljare och meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledarskap/hov.

  Skicka en personlig ansökan via Knife and Forks hemsida eller på info@carinskrog.se. Bifoga gärna foto.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: 18 Dec-April
  • Arbetstid: Visstidsanställning 3-6 mån
  • Lön: Enligt ök

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Sara Broman

  Telefon: 0647-10450

  Hemsida: carinskrog.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats