Erfaren köksmästare sökes

  Jobba som Köksmästare hos Finnhamns Krog

    

  Nu söker vi en erfaren köksmästare på heltid till Finnhamns krog. 


  Finnhamn är ett naturreservat med krog, vandrarhem, lanthandel och kiosk som drivs av Finnhamns Arkipelag. Vår krog har ca 90 platser inomhus och ca 80 utomhus, samt en takbar med utekök. Krogen är öppen helger i maj, 7 dagar i veckan juni-augusti, samt helger i september. Till vårt förfogande har vi även Slipen - ett gammalt sliphus där många väljer att hålla sina bröllop och som sätter upp till 100 gäster. Under lågsäsong och övriga delen av året har vi en hel del konferenser och bröllop. Vi strävar efter att jobba med hållbarhet i alla led gällande allt från råvaror till personal. Läs mer om oss på finnhamn.se.


  Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att leda a la carte-kök i högt tempo med fast hand  och som månar om din personal och dina gäster. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av event och konferens. Du blir ansvarig för att sätta menyer, schemaläggning, rutiner, inköp och inventeringar, egenkontroll samt viss rekrytering.


  Under sommaren ser vi gärna att du bor på ön, det finns personalboende att tillgå. 


  Vi är anslutna till Visita.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Arbetstiden är 2000 timmar/år och fördelas så att man jobbar intensivt på sommaren och lite mindre under övriga året. Vi är flexibla i att hitta den bästa lösningen för just dig.
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Sara Haij

  Telefon: 0708495667

  Hemsida: finnhamn.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats