Serveringspersonal till Shibumi

  Jobba som Serveringspersonal hos Shibumi

  Restaurang Shibumi, belägen i gamla Jarlateaterns lokaler på Kungstensgatan 2 i Stockholm, söker servispersonal för extraarbete, fredag-lördagkvällar framförallt men även vissa vardagskvällar kan förekomma.


  Shibumi är en prisbelönt restaurang som drivs av krögaren Sayan Isaksson. Vi är en modern Izakaya som har öppet kvällstid tisdag-lördag och har stängt vid alla större högtider såsom jul, nyår, påsk och midsommar. 


  Vi söker nu servispersonal som vill bli en del av vårt matsalsteam. Vi söker dig som har ett gediget intresse för mat och dryck och som alltid ser utmaningen i att ge utmärkt service, är ansvarsfull och har en positiv attityd. 


  Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom restaurangbranschen men framförallt söker vi framåtanda och ambition. Vi erbjuder en arbetsplats där samarbete och engagemang är A och O och för rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas då stor kompetens finns i huset. Vi är ett litet team som jobbar tillsammans för att ständigt försöka utveckla servicearbetet och hela tiden sträva efter att ge våra gäster en minnesvärd helhetsupplevelse. 


  Vi söker någon omgående

  Välkommen med din ansökan till: alexandra.ericsson@esperantogroup.se

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet:
  • Arbetstid: fredag-lördag
  • Lön: Enligt avtal

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.shibumi.se/start.html

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats