MAURITZBERGS SLOTT SÖKER SOUS CHEF

  Jobba som Souschef hos Mauritzbers Slott

  Vid Bråvikens skimrande vatten tronar Mauritzberg. Ett Slott som härstammar från 1500-talet och som idag är en komplett anläggning med unika upplevelser under ett och samma tak. Här finns både marina och golfbana, eget kapell, två restauranger och Slottsrum med sagolik utsikt över havet.  Mauritzbergs Slott ligger tre mil österut från Norrköping på Vikbolandet.


  Slottsrestaurangen är kärnan i verksamheten och under en 3-års period har köket fått ett mycket gott renommé. Under 2018 och 2019 kommer vi fortsätta att lägga fokus på den totala gastronomiska upplevelsen och mycket kommer att hända.


  Är du den personen som med hjälp av köksmästaren lyfter Mauritzberg till nya nivåer?


  Vi söker nu en Sous Chef med driv, kreativitet och genuint mat intresse samt erfarenhet från liknande tjänster. Du är van att arbeta med höga krav och ser det som en självklarhet att allt som serveras är av högsta kvalitet. För att utmana oss själva, skiftas menyn varje månad. Detta innebär att du bör ha goda kunskaper inom olika matlagningstekniker.


  På Mauritzberg följer vi utvecklingen av branschen och utbildar vår kökspersonal kontinuerligt för att kunna fortsätta att skapa nya smaker och upplevelser med ny teknik och inspiration.


  Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och är förlag till kvällar och helger. Vi tillämpar provanställning 6 månader.


  Välkommen med din ansökan på e-post till Köksmästare Fredrik Borgman-Fred  fredrik@mauritzberg.se. Berätta kort om dig själv, var du gör samt vad du gjort tidigare.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Heltid
  • Arbetstid: Tillsvidare
  • Lön: Enligt ök

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Midas Verheijden

  Telefon: 070 6992049

  Hemsida: www.mauritzberg.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats