Ingmarsö Krog söker kökschef!

  Ingmarsö Krog ligger i mellersta skärgården, cirka två timmar från Stockholm. Vi har öppet varje dag under juni till augusti samt helgerna i maj, september. Vi håller även öppet för julbord 4 helger i december. Vi tycker om att laga och servera mat med råvaror som följer årstiderna. Vi lagar all mat från grunden. En del av råvarorna tar vi från vårt egna växthus och land, medan andra från våra passionerade producenter som vi väljer med omsorg. Vår inspiration kommer huvudsakligen ifrån det nordiska köket men låter oss även bli inspirerade ifrån Spanien och Asien. Under lunchtid serverar vi en begränsad à la carte med en ny husmansrätt varje dag. Från sen eftermiddag serveras full à la carte meny. På bryggan finns vår bar med samma namn där vi serverar rökta räkor, snacks, glass, öl, vin och drinkar. 


  Vi erbjuder

  Ett glatt, härligt och familjärt gäng!

  Boende på ön, med möjlighet att ta med familj.

  Växthus och land, för den med gröna fingrar.

  Flexibelt schema.


  Är du vår nya kökschef?

  Då har du ett brinnande och passionerat intresse för matlagning och ser dig själv som lite av en entreprenör i köket. Du är en positiv och engagerad lagledare med gott omdöme, som vill utveckla dig själv, dina medarbetare och våra menyer. Du ska behärska såväl svensk husmanskost som modern matlagning.


  Vidare har du tempo i kroppen och förmåga att planera, strukturera och fördela arbetsuppgifter. Du har tidigare erfarenhet av ekonomi och administration relaterat till inköp och menyplanering samt kan hålla budget. Genom din kreativitet och noggrannhet ser du till att köket alltid levererar högsta klass, både mat och service.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Från april till december, alt enligt övernskommelse.
  • Arbetstid: Tjänsten är på heltid och har varierande arbetstider, samt arbetsdagar.
  • Lön: Lön enligt överenskommelse, ink boende.

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Sandra Bloemer

  Telefon: 0736128098

  Hemsida: www.ingmarsokrog.com

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats