Mat & dryckes expertis till Rutabaga

  Rutabaga är en hundraprocentig vegetarisk restaurang som drivs av Mathias Dahlgren. Rutabaga erbjuder vegetariska rätter i världsklass i en avslappnad och livlig atmosfär. Med puls och högt tempo skapar vi en varm och välkomnande restaurangupplevelse.
  __________________________________________________________________________________________

  På Rutabaga skapar vi nästa generations lakto-ovo-vegetariska måltid. Kvalitativa råvaror med hela världen som inspiration förvandlas till spännande rätter som kan delas, kombineras eller ätas var för sig.


  Vi söker dig som har erfarenhet av service och har ett starkt intresse för mat och dryck. Du har förmåga att arbeta självständigt och i team under ett högt tempo. 


  Du har tidigare god erfarenhet inom din profession - helst från en internationell miljö samt dokumenterad relevant utbildning.
  Vi värdersätter dina personliga egenskaper högt då vi är ett ungt och sammansvetsat team från flera delar av världen - med olika språk, bakgrund och erfarenheter. Tillsammans delar vi alla kärleken till mat och dryck.


  Tjänsten är extra vid behov. Vill Du veta mer om tjänsten eller söka direkt, vänligen kontakta Restaurangchef Josefine Ström Sundén: josefine.strom@mdghs.com. Vi tar inte emot frågor via telefon. Välkommen att besöka vår hemsida www.mdghs.se

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Anställning för enstaka dagar
  • Arbetstid: Extra anställning vid behov
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: mdghs.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats