Södergarns kursgård söker kallskänk

  Södergarn är en konferensanläggning på Lidingö, som ägs och drivs av Handelsbanken. Vi har 66 hotellrum, konferenslokaler av varierande storlek, matsal och en lobby med bar samt ett erkänt bra kök. I matsalen serveras frukost, lunch och middag. På kursgården arrangeras även privata fester och bröllop. Vi är idag ett team på totalt 12 personer och vi söker förstärkning i köket.


  I vårt kök produceras allt från frukostfrallor till fine dining. I köket arbetar en köksmästare och tre kockar - en av kocktjänsterna är nu vakant. Vi söker en erfaren kock som inte har något emot att varva varmkök med kallskänk, eller en kallskänka med viljan att utvecklas som varmkock.


  Vi kan erbjuda en fast anställning i Handelsbanken och ett arbete med stort eget ansvar. Ordinarie arbetstid är vardagar 06:00 - 14:00 med viss tjänstgöring på kvällar och helger. Kursgården har endast en begränsad verksamhet på sommaren och under de stora helgerna.


  Vi förutsätter att du har flerårig erfarenhet inom området och ett brinnande intresse för mat och måltid. Du är kreativ, flexibel och ansvarskännande samt har en hög arbetskapacitet och problemlösningsförmåga. Självklart är du en lagspelare med gott humör.


  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: 06:00-14:00
  • Lön: Enligt övereskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.sodergarn.com

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats