Fabrique Stenugnsbageri

  Jobba som Konditor hos Fabrique

  Fabrique är ett stenugnsbageri som startade 2008 och som idag har flera butiker runt om i Stockholm, 4 butiker i London samt ett sommarbageri på norra Gotland i Rute. Konceptet är enkelt: vi bakar surdegsbröd med rens naturligs råvaror på ett traditionellt och  hantverksmässigt sätt. Hela dygnet runt, långsamt, för hand - och i stenugn.


  Vill du arbeta i en internationell och kreativ miljö och med förstklassiga råvaror? Då kan konditor hos oss vara något för dig?


  Du ska vara genuint intresserad av mat, bröd och bakverk samt göra ditt yttersta och vilja leverera det bästa till våra kunder. Vi vill att du har några års erfarenhet och är utbildad bagare/konditor. Dina personliga egenskaper är något vi värdesätter högt. Du skall vara ordningssam, lojal och punktlig, tycka om att arbeta både självständigt och i team. 


  Tjänsten är ett vikariat på 1,5 år om 100 %. 6 månaders provanställning. Arbetstiden är rullande efter schema och lön samt tillträde efter överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten samt ansöka vänligen kontakta johanna.sarefjord@fabrique.se

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Vikariat om 1,5 år
  • Arbetstid: 100 %
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Johanna Särefjord

  Telefon:

  Hemsida: www.fabrique.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats