F&B Manager & LG-medlem till Hotel Birger Jarl, Hotel Tegnérlunden & Hotel Micro

    Jobba som Food & Beverage Manager hos Hotel Birger Jarl

    Vi söker en driven och initiativrik F&B Manager med ett starkt ledarskap 

    Vi söker dig som gillar att kombinera ledarskap med service och är kommersiellt lagd. Du brinner för mat & dryck, ledarskap och att arbeta mot hotellens uppsatta mål. Rollen kräver att du tar initiativ, har hög energi samt en god problemlösningsförmåga. Stort kund- och resultatfokus och JA-attityd är egenskaper vi söker. Du kan hantera stressiga situationer och har en mycket god förmåga att prioritera. Du är en ledare med passion för organisation och struktur och du drivs av att utveckla andra och verksamheten. 


    Du… 

    Som F&B Manager har du ansvaret för all mat- & dryckesverksamhet på våra hotell samt för konferensverksamheten på Hotel Birger Jarl. Du ansvarar för att avdelningarna utvecklas effektivt samt att gästerna får ett personlig och professionellt bemötande, från den enskilda gästen till de stora konferenserna på 500 personer. Du ingår i hotellens ledningsgrupp och är därför även delansvarig för utveckling, resultat och drift för samtliga enheter. 

    Till F&B Manager rapporterar Köksmästare, Konferenschef och Restaurangchef på Hotel Birger Jarl samt Frukostchef på Hotel Tegnérlunden. 


    I din roll ingår bland annat följande: 

    • Ansvara för avdelningarnas leverans utifrån våra målsättningar och strategier 
    • Coacha och utmana teamet att nå individuella, och för avdelningen, uppsatta mål 
    • Bidra och ansvara för att hotellen utvecklar en kultur som håller högsta service- och kompetensnivå. 
    • Leda, utveckla, kvalitetssäkra och verkställa arbetsuppgifter inom avdelningarna på ett produktivt och effektivt sätt 
    • Prognos- och strategiarbete samt budgetansvar ingår 


    Vi ser gärna att du: 

    • Har dokumenterad arbetslivserfarenhet från hotell- eller mötesbranschen.  
    • Har flerårig framgångsrik erfarenhet från ledande funktion inom restaurang/hotellverksamhet, gärna inom det 4-stjärniga segmentet 
    • Har dokumenterad erfarenhet av ledarskap för en större personalgrupp 
    • Har relevant utbildning 
    • Kommunicerar obehindrat i svenska och engelska i tal och skrift 
    • Kunskaper i Micros och Opera Sales & Catering är meriterande 


    Tidigare erfarenheter av ledningsgruppsarbete är önskvärt men ej ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och matchning mot hotellens företagskultur och värderingar. 


    Vi…  

    erbjuder en arbetsplats med god arbetsmiljö, schysta anställningsvillkor, trevliga kollegor och stora möjligheter att påverka och forma dina avdelningar. 

    • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar månadslön och 6 månaders provanställning.  
    • Medlemmar av ledningsgrupp omfattas av ett årligt bonusprogram 
    • Du kommer att ingå i en ny ledningsgrupp full av energi och som har stora planer på att utveckla verksamheterna. Food & Beverage Manager rapporterar direkt till VD. 
    • Ansökningarna kommer att behandlas löpande så ansök så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2018-02-25 


    Ansök idag! 

    Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Manager Lina Andersson på 08-6741806. I denna rekryteringen samarbetar vi delvis med Urvalet.  Vi hanterar enbart ansökningar via vår hemsida.

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tillsvidare
    • Arbetstid: Heltid
    • Lön: Månadslön

    Sök det här jobbet

    Kontakt:

    Telefon:

    Hemsida: www.birgerjarl.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats