Hej kock Doktor Mat söker dig!

  Jobba som Kock hos Doktor Mat

  HEJ KOCK – VÄLKOMMEN TILL DOKTOR MAT!


  DOKTOR MAT

  Doktor Mat öppnade upp dörrarna för knappt två år sedan och är sedan start en av Sveriges ledande restauranger inom hälsa. Det är en omtalad take-away restaruang som kännetecknas för sin förmåga att leverera smaksäkra rätter som främjar hälsan. Alla rätter innehåll egenfermenterade grönsaker fyllda med goda bakterier och är fria från gluten, laktos och raffinerat socker. 


  ATT JOBBA PÅ DOKTOR MAT

  Vi är en liten personlig verksamhet där teamet är allt. Bra kollegor och ett ödmjukt klimat där alla har möjlighet att påverka är grunden i vår företagskultur. För oss är det viktigt att ständigt utvecklas och vi vill att vår personal ska ha möjlighet att lära sig nya saker inom vårt område. Vi har som mål att vara den bästa arbetsgivaren inom restaurangbranschen med värdeorden ROLIGT, ÖDMJUKT & UTVECKLANDE.


  OM ROLLEN OCH OM DIG  Du har förmodligen ett par års branscherfarenhet och gillar utmaningen att skapa rätter som kombinerar en fantastisk smakupplevelse med bra hälsosamma ingredienser och att leverera dessa i ett klassiskt snabbmatsformat.  

  Du är genuint duktig, ordningsam, intresserad och passionerad kock. Doktor Mat är en av de mest nyskapande hälsosamma snabbmatsrestaurangerna i Stockholm och då det är en liten verksamhet kommer du ha mycket inflytande.  

  Majoriteten av arbetstiden ligger dagtid, och du ska gilla att jobba i högt tempo. - Ett gott humör och inställningen att allt går är viktigt!    


  Alla som börjar arbeta hos oss kommer att genomgå en utbildning om matens påverkan på kroppen, ”vad är hälsosam mat?” och forskningen kring det. Vi jobbar kontinuerligt med utbildning av vår personal. Därför är ett genuint intresse för mat och dess påverkan på kroppen meriterande.


  ÖVRIGT Tillträde: Enligt överenskommelse

  Anställningsgrad: Heltid  

  Lön: Enligt överenskommelse 

  Ansök: Maila CV + personligt brev till doktormat22@gmail.com 

  Senast den 22 Mars, 2018. 

  Urval och anställning sker löpande

  doktormat.se  

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Johan Lalin

  Telefon:

  Hemsida: doktormat.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats