Brasseriet söker hovmästare med vinansvar

  Jobba som Hovmästare hos Brasseriet

  Brasseriet är en restaurang där smakerna präglas av skandinaviskt hantverk och en enorm matglädje. Där lokala råvaror och nordiska aromer är menyns röda tråd. All mat vi lagar är också mat vi älskar. Vi söker nu en hovmästare med goda vinkunskaper, så är du driven, energisk och värdesätter kundfokus så kanske just du är vår nya stjärna.

  Under årets varmare månader öppnar vi även upp våra härliga terrasser; Strömterrassen och Guldterrassen, som utsetts till några av Stockholms bästa terrasser med dess goda mat, goda drinkar och fantastiska utsikt.


  Om tjänsten
  Som hovmästare på Brasseriet ska du kunna leda, inspirera och motivera dina kollegor. Vi värdesätter service och värdskap högt och hos oss hjälps alla åt för att ge varje enskild gäst bästa möjliga upplevelse. Att du har en positiv inställning och ett stort driv ser vi som en självklarhet. Vidare bör du också vara både lyhörd och närvarande, för både gäster som personal. För denna tjänst söker vi även någon med sommelierutbildning där du bland annat kommer ansvara för vårt vinsortiment och vinrekommendationer. I det arbetet ingår även möte med våra leverantörer samt viss utbildning för personalen. Dina dagliga uppgifter blir främst arbetet som hovmästare där du är arbetsledare för servisen och har ett operativt driftansvar under service. Du rapporterar till restaurangchefen.

  För att lyckas i rollen som hovmästare ser vi att du är driven och energisk men även organiserad och ledande. Vi jobbar med konstant utveckling och kan erbjuda dig en dynamisk arbetsplats där du själv har möjligheten att påverka. Då vi strävar efter en jämn könsfördelning i vårt team ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten, men välkomnar alla till vårt glada gäng. Du har arbetat med en liknande tjänst tidigare och har självklart goda kunskaper i svenska såväl som engelska, både muntligt och skriftligt.

  Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Arbetstid är främst förlagd till kvällar och helger. Ansökningar behandlas löpande. Vi har kollektivavtal.

  Skicka ett personligt brev och CV till jobb@brasseriet.se 

  Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Linus Käck, linus.kack@brasseriet.se

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid:
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Linus Käck

  Telefon: 08-518 398 20

  Hemsida: www.brasseriet.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats