Brasseriet söker sommarpersonal till Strömterrassen och Guldterrassen

  Jobba som Servis hos Brasseriet

  Brasseriet är en restaurang där smakerna präglas av skandinaviskt hantverk och en enorm matglädje. Under årets varmare månader öppnar vi upp våra härliga terrasser; Strömterrassen och Guldterrassen, som utsetts till några av Stockholms bästa terrasser med dess goda mat, goda drinkar och fantastiska utsikt. Därför söker vi nu sommarpersonal till båda terrasserna. 

  Om tjänsten
  Vi söker nu hovmästare och servispersonal till våra sommarterrasser. Service och värdskap är något vi värdesätter högt men vi ser även att du vill jobba i ett högt tempo, har nära till skratt och har arbetat i liknande roller tidigare. Vi erbjuder en plats i vårt glada gäng där du får jobba i en av Stockholms vackraste miljöer. 

  Som hovmästare ser vi att du kan leda, inspirera och motivera dina kollegor. Vi ser det även som en självklarhet att du har en positiv inställning och ett stort driv samt att du är lyhörd och närvarande för både gäster och personal.

  Som servitör/servitris jobbar du i ett tajt team där vi ser att du gärna är positiv, driven och alltid ser till att ge varje enskild gäst den bästa möjliga upplevelsen. 

  Tjänsten sträcker sig mellan maj-september. Varierande arbetstider förekommer, även på kvällar och helger. Ansökningar behandlas löpande. Vi har kollektivavtal. 

  Skicka ett personligt brev och CV till jobb@brasseriet.se 

  Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Linus Käck, linus.kack@brasseriet.se

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Linus Käck

  Telefon: 08-518 398 20

  Hemsida: www.brasseriet.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats