Köksmästare

  Jobba som Köksmästare hos Kerstin & Britt Saltsjö-Duvnäs - Restaurag & café

  Det nya restaurang och café-konceptet Kerstin & Britt tar under våren över Kolonis lokaler i Saltsjö-Duvnäs och på Strömparterren i city. På menyn står klassiskt svenska smaker kryddat med lite nymodighet. En familjär och omhändertagande stämning är också att förvänta sig. 


  Från uppväxten i Skåne med familjens fiskrökeri, via restaurangjobb på de sju haven och otalet matresor och restaurangbesök runt jorden väljer nu barndomsvännerna Thomas Johansson och Håkan Svensson att öppna eget. Konceptet blir en hyllning till deras framlidna mödrar vilka utgjort fundamentet till all kunskap och matglädje hos de båda killarna. 


  Kerstin & Britt kommer att möta förväntningarna hos de lokala gästerna samtidigt som vi öppnar upp för nya. I stan kommer vi se en mer avskalad meny med fokus på härlig urban sitta-ute-stämning samtidigt som vi i Saltsjö-Duvnäs erbjuder en mer heltäckande matsedel, både för spontanmiddagar och större evenemang. 


  Grunden till menyn utgörs av svenska klassiker med fokus på bra och närodlade råvaror i en spännande fusion med smaker från framförallt södra Europa och Asien. Det blir många rätter med inslag från vattnet, på land och de svenska åkrarna kompletterad med en noga avvägd dryckeslista. 


  Vi söker nu en strukturerad, glad och innovativ köksmästare. Du som söker är en naturlig ledare och är van att få folk med dig. Du gillar ordning & reda och har en mycket hög känsla för service samt ett tränat öga för detaljer. Du brinner för att uppnå satta mål och överträffa gästers förväntningar. 


  Som köksmästare på Kerstin & Britt arbetar du i Saltsjö-Duvnäs. Vi öppnar kl 11 och serverar såväl sen frukost, lunch, fika och middag. Generellt är det sällan sena kvällar hos oss och under högsäsong har vi öppet fram till cirka 21 på kvällen. I Duvnäs producerar vi även mat för vår restaurang på Strömparterren i Stockholm city. Detta är en hands-on tjänst och köksmästaren arbetar dagligen i driften. Merparten av din årliga arbetstid kommer att vara förlagd till sommaren, helger och julbordssäsong. På vintern finns möjlighet till sammanhängande långledighet från slutet av december till slutet av mars. 

   

  Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Planera och organisera köket i den dagliga driften och utveckla den vidare.
  • Daglig produktion och matlagning
  • Rekrytering av kökspersonal.
  • Leda, utveckla och coacha ett litet team om upp till fyra säsongsanställda kockar
  • Effektiv bemanningsoptimering.
  • Kontakt med leverantörer samt beställningar.
  • Aktivt arbeta med förändrings- och förädlingsarbete i driften.
  • Budgetansvar med utfallsanalys


  Vi söker dig som:

  • har minst två års erfarenhet som kock varav en del i arbetsledande ställning.
  • har god kunskap och behärskar såväl kall- som varmkök och patisseri. 
  • har mycket goda kunskaper om och starkt intresse för mat och dryck.


  Tjänsten är en tillsvidaresanställning på 85-100% - enligt överenskommelse. Din kompletta ansökan med ett uppdaterat CV ber vi dig skicka till info@kerstinochbritt.se 


  Vid eventuella frågor kontakta gärna Thomas Johansson tel: 0708 - 142656.


  Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och urval kommer att göras löpande.


  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt ök.

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Thomas Johansson

  Telefon: 0708 - 142656

  Hemsida: www.kerstinochbritt.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats