Hovmästare

    Jobba som Hovmästare hos Sheraton Stockholm Hotel / Sheraton Threesixty° Restaurant and Bar

    Sheraton Stockholm Hotel är ett förstklassigt hotell beläget mitt i centrala Stockholm. Vi förfogar över 465 gästrum med komfort utöver det vanliga, Restaurang 360, lobbybar samt 15 konferensrum. Sheraton Stockholm Hotel ingår i den världsomspännande koncernen Marriott International, med mer än 5000 förstklassiga hotell världen runt. Våra food and beverage outlets består av restaurang 360, bar 360, private dinning, club lounge och vår konferens och bankettvåning.

    Vi söker nu en kvalificerad hovmästare där du har ansvaret att planera och organisera den dagliga driften av våra F&B outlets samt att vid behov också leda bankett/konferens verksamhet. Vi ser att du är en opretentiös och lagmotiverande individ som kan hålla många bollar i luften. Du brinner för service och har gästens upplevelse i absoluta fokus och kan hitta nya metoder för att överträffa gästers förväntningar.  I denna roll kommer du ansvara för cirka 10 personer och du kommer att rapportera till Assistant F&B Manager. 


    Dina främsta ansvarsområden/arbetsuppgifter kommer att vara: 

     • Ansvar för att alla gäster som besöker våra F&B outlets är nöjda 

    • Se till att alla gäster välkomnas på ett trevligt och professionellt sätt 

    • Att leda och aktivt delta i bar-, room-service- och restaurangarbetet

     • Leda personalen,  samt hålla i genomgångar och ge information om dagens meny och händelser 

    • Att aktivt utveckla personalen  i servicestandards, dryck och mat 

    • Ansvara tillsammans med övriga hovmästare för mail bokningar och grupper 

     • Ta hand om eventuella problem eller hinder som uppstår samt följa upp dessa med gäster och management 

    • Delaktig i inköp

     • Kassaansvar

     • Ansvar för effektiv personalplanering av respektive arbetspass.

     • Vara en ambassadör för Sheraton Stockholm och våra outlets 


     Du som söker har:

     • Minst tre års erfarenhet från arbete inom servicebranschen, vi ser att du tidigare har varit i en arbetsledande ställning.

     • Erfarenhet och mycket goda kunskaper i à la carte servering och Frukost/dag operationer

    • Har ett tydligt ledarskap och kan styra teamet emot och nå uppsatta mål

    • Har ett öga för detaljer och ser alltid helheten i matsalen

     • Goda internationella kunskaper om mat och dryck.

     • Har god organisationsförmåga samt god förmåga att på ett flexibelt och självständigt sätt ta beslut rörande driften för att lösa problem eller hantera olika situationer

     • Du arbetar snabbt, effektivt och är stresstålig

     • Bra servicekänsla och en genuin vilja att överträffa gästers och anställdas förväntningar

     • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. 


    Dina arbetstider kommer att vara varierande enligt ett rullande schema mån-sön enligt hotellets behov.
    Om detta stämmer väl in på dig och om du ser fram emot ett roligt jobb i en internationell miljö ser vi fram emot att höra från dig inom kort. Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och urval kommer att göras löpande.


    Ansök här (vi tar ej emot ansökningar via email)

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: provanställning/tillsvidare
    • Arbetstid: Heltid (rullande schema mån-sön)
    • Lön: Enligt ök

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Ross Seward

    Telefon: 08-4123702

    Hemsida: www.sheratonstockholm.com

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats