Högberga Gård söker kock, boende kan ordnas

  Jobba som Kock hos Högberga Gård

  På Högberga Gård tillagas allt från grunden och här är kvalitet, högt tempo och kunskap ihop med en skön stämning några av hörnstenarna.  

  Vi erbjuder:  - Positiva kollegor som jobbar mot gemensamma mål i underbar miljö där gästens välmående alltid är i fokus.  - Ett köksteam med höga tävlingsambitioner - En tillsvidareanställning, 100 %, med 6 månaders provtjänstgöring   - Tillträde omgående  


  Av dig förväntar vi oss:  - Du har minst 3 års erfarenhet av kockyrket  - Har ett brinnande intresse för matlagning    - Du är noggrann, strukturerad och kan prioritera utan att bli stressad  - Du tycker om att överträffa gästernas förväntningar  - Behärskar svenska och engelska i tal   

  Så, är du en lagspelare med ett brinnande intresse för matlagning? Tycker du om att ge gästen en upplevelse över förväntan? Vill du spendera dina dagar i underbar miljö mellan himmel och hav? Tveka då inte att skicka din ansökan till vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson.  

  Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg. Du kommer att ingå i ett professionellt och glatt gäng som brinner för att ge marknadens bästa värdskap!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: dagar/kvällar/helger
  • Lön: Lön efter överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Tommy Eriksson

  Telefon: 076-5555753

  Hemsida: www.hogberga.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats