Hovmästare till medelhavsinspirerad miljö

  Jobba som Hovmästare hos Grand Hôtel Stockholm

   Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 278 rum, varav 34 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styck bod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service. 

  Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till Investor AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.  

  Några av Sveriges bästa restauranger finns i huset. Under vår och sommarhalvåret utökar vi mat och dryckesutbudet och öppnar Terrassen för fjärde året i rad. 

  Vi söker därför nu en person som vill arbeta som Hovmästare på Terrassen sommaren 2018. 

  Du kommer att leda och fördela arbetet men du kommer framförallt se till att Terrassen på Grand Hôtel håller absolut 5-stjärning status precis som våra andra avdelningar inne i huset. 

  Det kommer att krävas hårt arbete och du bör därför vara stresstålig och lösningsorienterad.
  För rätt person kommer det att vara både givande och roligt – och förhoppningsvis soligt! 

  För att klara detta tror vi att du har erfarenhet av ledarskap inom restaurangbranschen, gärna från en internationell miljö. Vi vill att du talar Svenska och engelska obehindrat.  
   

  Tjänsten är en visstidsanställning med tillträde och lön enligt överenskommelse. Ansökan till vår Food and Beverage Manager Karl Persson på karl.persson@grandhotel.se 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Visstid
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.grandhotel.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats