Är du kock och vill bli souschef?

  Jobba som Souschef hos Carotte Staff AB

   

  Vi på Carotte staff söker nu en souschef till en av våra kunder öster om Stockholm. Kunden är en hotell- och konferensanläggning i natursköna områden och erbjuder sina gäster stora valmöjligheter när det kommer till mat, aktivitet och upplevelser. Köket och alla avdelningar har ett öppet klimat och arbetar tätt och prestigelöst gentemot varandra. Köket består idag av 5 personer som nu söker sin nästa souschef och då arbetsgivaren är mån om din personliga utveckling så finns möjligheten att på sikt få möjligheter till ledarskapsutbildning och kompetensutveckling. Tjänsten är heltid med start i augusti.


  Dina arbetsuppgifter

  Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som kock och är redo att ta dig an en ny utmaning som souschef. Du kommer i rollen arbeta med allt från a la carte, bufféer, frukost, konferensgäster, lunch och bakning vilket gör att du måste ha en bred erfarenhet och trivas i en varierande roll. Du får och förväntas vara med och driva utvecklingen i köket och allt som hör köket till. Vi ser att du är en person som trivs med traditionell husmanskost men samtidigt förstår vikten av att ständigt utvecklas och ligga i framkant när det kommer till att följa matvärldens trender.


  Din profil

  Du är glad, lojal och brinner för yrket. Du tar egna initiativ och är prestigelös i ditt sätt att arbeta och har alltid kunden och dess upplevelse i fokus. Du är en van teamplayer och är alltid mån om att leverera hög kvalité. Viktigt är även att du har en känsla för vad som passar större sällskap och har lätt för att anpassa inköp för antal personer och säsong. Rollen kräver att du har erfarenhet av att arbeta brett som kock och starkt meriterande om du har relevant utbildning inom området.


  Om oss

  Carotte Staff hjälper företag inom servicebranschen med bemanning. Våra kunder finns framförallt inom event-, konferens-, hotell och restaurangbranschen. Carottegruppen har över 35 års erfarenhet av att arbeta med service och har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som på ett eller annat sätt arbetar i kundnära roller. Carotte Staff grundades hösten 2016 och har vuxit otroligt fort sedan dess. Vår ambition är att vara branschens mest seriösa och professionella arbetsgivare.

  Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd hos kund med en provanställning på 6 månader. Vi hanterar våra ansökningar löpande och rekommenderar dig att skicka in din ansökan omgående.

  Övrig information

  Kontaktperson(er)
  Madelene Sturesson
  madelene@carottestaff.se

  Anställningsomfattning
  Heltid


  Anställningsform
  Tillsvidareanställning

  Sökord: souschef, kock, köksmästare, Stockholm, konferens, hotell, a la carte, bankett, mat

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: carottestaff.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats