Pontus in the Park/Pocket Solna söker souschef (dagtid)

  Vi söker en souschef till Pontus in the Park och Pocket Solna i Business Park. Restaurangen har två delar; I Parken kan du njuta av vår buffélunch med mat lagad från grunden. Pocket Solna är vår a la carte-del, här kan man sitta ner lite mer avskilt och njuta av våra klassiska rätter. Vi har även en deli där vi säljer take away-rätter och vi levererar catering.


  Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Du har 3-5 års erfarenhet av kockyrket, gärna som souschef eller 1:e kock. Vi ser helst att du har jobbat både med buffé och à la carte tidigare. Du är van vid kalkylering och köksekonomi och har såklart koll på egenkontroll med mera. Kundnöjdhet och personlig service är något som ligger dig varmt om hjärtat och du trivs med att vara ute bland våra gäster.


  Som person är du ansvarsfull, ambitiös och du är respektfull mot din omgivning. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag och vi har stängt röda dagar och helgdagar samt över jul- och sommarledigheten.


  Pontus in the Park och Pocket Solna huserar i fräscha lokaler med ett bra utrustat kök. Vi har en härlig arbetsplats med trevliga arbetskamrater. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet. Här finns dessutom stora utvecklings- och samarbetsmöjligheter inom såväl Pontus Group som Nordrest.   Individuell lönesättning efter överenskommelse.
  Tillträde senast 13 augusti.


  Du kan läsa mer om oss på 
  www.nordrest.se och www.pontusfrithiof.com

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: heltid
  • Arbetstid: dagtid
  • Lön: enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Anders Wrangensten

  Telefon:

  Hemsida: pontusfrithiof.com/pontus-in-the-park

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats