Nytänkande Souschef till inspirerande och händelserik restaurang

  Jobba som Souschef hos Stadshuskällaren

   Vi söker nu en kreativ och nytänkande souschef som vill vara delaktig i vår gastronomiska utveckling. I Stadshuskällaren följer vi säsongerna med råvarorna i absolut fokus. Vi har en ekologisk medvetenhet och lagar modern à la carte lunch och middagar samt festvåningsmenyer med samtida svenska smaker.  

   

  Vår matfilosofi har alltid varit att ta vara på det naturen ger oss. Vi jobbar med säsongens råvaror och anpassar vår meny efter årstidernas utbud. Allt ifrån nyskördad sparris till jakten på den perfekta kantarellen i skog och mark. Vår ambition är att göra minsta möjliga påverkan på miljön. Svensk jakt är viktig i viltvårdande syfte där man begränsar vissa populationer för att balansera det ekologiska samspelet. Därför väljer vi att köpa vilt från svenska jägare i syfte att servera kött från fria djur som vuxit upp under naturliga förutsättningar och dessutom inte påverkat miljön negativt. För oss är det ett sätt att komma närmare naturen och erbjuda våra gäster en viltupplevelse på en historisk plats i Stockholm. På tal om historia så är vi också ensamma om att servera samtliga Nobelmenyer på orginalservisen sedan starten 1901.

  Vi söker dig som är duktig på att leda och motivera dina medarbetare och skapa kreativa lösningar med kvalitet. De egenskaper vi efterfrågar är nytänkande, flexibilitet, ansvarsfullhet och att kunna arbeta självständigt. Du har relevant utbildning och några års yrkeserfarenhet som kock i ansvarstagande position. Du talar, förstår och skriver svenska och/eller engelska obehindrat. 

  Du kommer att arbeta vardagar och helger enligt schemalagda arbetstider. Vi erbjuder en inspirerande och händelserik arbetsplats i ett av Stockholms vackraste hus med kunniga, engagerade och hjälpsamma medarbetare i en trivsam arbetsmiljö. 

  Rekryteringen kommer att ske löpande så vänta inte med att söka tjänsten om det här låter som ett jobb för dig. Tjänsten är tillsvidare heltid med 6 månaders provanställning. 

  Har du frågor om tjänsten kan du ställa dem till Magnus Santesson, Köksmästare, magnus.santesson@stadshusrestauranger.se


  Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida i vårt rekryteringsverktyg: http://www.stadshuskallarensthlm.se/sv/om-oss/

  Välkommen med din ansökan redan idag!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
  • Arbetstid: vardagar, helger och kvällar enl schema
  • Lön: Individuell lönesättning, vi har kollektivavtal

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Magnus Santesson

  Telefon: 073-912 6863

  Hemsida: www.stadshuskallarensthlm.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats