Kom och jobba fastfood med oss på Ericsson Globe, Annexet och Hovet!

  Jobba som Kock hos SPG Arena Catering

    

  Varje år besöker 1,5 miljoner människor Stockholm Live för 200 av de bästa upplevelserna inom sport och underhållning. Vår uppgift i arenorna; Ericsson Globe, Annexet och Hovet, består i att addera maten och drycken till gästens totala evenemangsupplevelse. Vi strävar efter kreativitet i framkant, hög kvalitet och en nöjd gäst. Vår vardag präglas av stor variation som kräver planering och framförhållning. Vi vill nu stärka vårt köksteam för att fortsätta utvecklas  och möta morgondagens utmaningar.


  Vi söker en kock som inte bara gillar och kan fastfoodmat, utan som även vill vara med och skapa hållbara och nya koncept för våra fastfood enheter på Ericsson Globe, Hovet och Annexet. 


  Vi söker dig som har högt driv, som vill röra runt i grytorna, söka nya möjligheter i ditt intresse för att driva processen från ax till limpa. Som lägger stor vikt vid kvalitetstänk, att säkerställa driften, har en kreativ ådra samt förmåga att laga mat i ett högt tempo! Att se logistiken och korta säljfönster som en kraft snarare än en utmaning.  Hos oss blir du en del av ett härligt och nyfiket team av kockar och kallskänkor. Du är trygg, stresstålig och ansvarstagande profil som håller kamratskap högt och ett samarbetsvilligt sätt mot övriga avdelningar och kollegor. Du är van att jobba driftsorienterat och närvarande.


  Du har en kockutbildning i botten och minst 2 års erfarenhet av fastfood. Genom tydliga rutiner och målbilder motiveras du och ser till att bästa service kombineras med hög kvalitet och leverans. Du förstår att lönsamhet kommer via god framförhållning, planering och kontroll. Att ingenting är omöjligt är lika naturligt för dig som för övriga i vårt team. 


  Vi erbjuder en helt ny tjänst inom vårt företag som vi ser som en stor möjlighet att få vara med och påverka vad och hur vi erbjuder våra gäster snabbmat på ett nytt sätt inom våra affärsområden musik och sport. Det är ett roligt och utmanande arbete där fokus ligger på att proaktivt utveckla utbud och arbetssätt utifrån verksamhetens årskalender.  Du kommer skapa, tillaga, kontrollera och säkerställa produkterna före och under event. I arbetsuppgifterna ingår operativt arbete kvällar och helger.


  Vi ser framemot din ansökan, där du beskriver på vilket sätt just du är mest lämpad för ett av Stureplansgruppen Arena Caterings roligaste jobb och beskriv din godaste fastfoodupplevelse. 

  Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag till jobb@spgarena.se

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt ö.k.

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.spgarena.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats