Kockar och bagare STF Abisko Fjällstation Norrskens-/skidsäsong 2018-2019

   

  ”Avnjöt en trerätters med vinpaket. Välkomponerat och smakfullt” 

  ”Denna gång så bodde vi inte på turiststationen utan åt bara middag där. Restaurangen är väldigt bra. Vi åt en tre-rätters middag med lokal touch. Gravad ripa, rimmad kungsfisk och hjortron-efterrätt. Vin-menyn var mycket välmatchad. Det är så härligt att man kan äta en så bra middag efter att ha vandrat hela dagen-känns lite som i alperna! Prisvärt är det också. Vi kommer definitivt tillbaka”

  ”Som vanligt levererar Abisko en härlig atmosfär med skönt häng i storstugan, fantastisk mat och fint boende. Hög mysfaktor”

  ”För kropp, ande och själ. Ljuvligt långsamt nattåg direkt från stressens Sthlms C. Går inte att klara sig utan en sådan här upplevelse, jag kan det inte: Träsket, Fjället, det gamla anrika fjällhotellet alldeles vid järnvägsstation. Servicen var aldrig påstridig och alltid beredd till hjälp och lyssnande, av lust och med yrkeskunskap”

  Detta var feedback från några av våra gäster. Vill du hjälpa oss att bli ännu bättre? 

  Detta är chansen för sig som vill jobba en eller flera säsonger i norrskenet och midnattssolens magiska land. 

  Du kommer mest troligt vara långt hemifrån men du kommer också vara i en energifylld miljö, där du får uppleva många nya saker, utmana dig själv och få vänner för livet. 

  På STF Abisko Fjällstation är maten en del av gästens upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda god mat lagad med omsorg och bra råvaror. Vi erbjuder våra gäster frukost, lunch och middag dagligen. Under vintersäsongen kan gästerna även äta en exklusiv middag uppe på Aurora Sky Station, en synnerligen häftig upplevelse! 

  Vi arbetar aktivt med KRAV-märkta produkter och värnar om det svenska matarvet. Vi är märkta med KRAV nivå 2 som den nordligaste av 9 restauranger i Sverige. 

  Att jobba i Abisko är så mycket mer än bara ett jobb, det är en livsstil. Med vår unika plats mitt i en nationalpark är det lätt att ha en aktiv fritid. Närheten till Norge med dess fjordar och vackra fjäll ser vi som en bonus.

  Vi söker dig med snabba fötter och som har hög arbetsmoral. Du är initiativrik, har tidigare erfarenhet och du strävar alltid efter att överträffa gästerna förväntningar. Passar det här beskrivningen in på dig? I så fall, tveka inte att söka! 

  Sök via https://stf.careerhub.se/ eller genom att skicka ett mail till: kristoffer.borg@stfturist.se 

  Berätta vem du är, varför du söker arbete hos just oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa hos oss. Vi följer givetvis HRF:s avtal och vi erbjuder personalboende. Ansök gärna så fort som möjligt då vi gör intervjuer löpande under annonseringstiden. 

  Anställningarna är säsongsanställningar. Tjänstgöringsgrad 80-100 %. Tillträde i slutet av november och varaktighet fram till början av maj 2019. Variationer kan förekomma. 

  Läs gärna mer om oss på www.svenskaturistforeningen.se/abisko. 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Slutet av november 2018-början av maj 2019
  • Arbetstid: 80-100%
  • Lön: Efter överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.svenskaturistforeningen.se/anlaggningar/stf-abisko-fjallstation

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats