Häringe Slott söker erfaren Kökschef/Souschef

  Jobba som Kökschef hos Häringe Slott

    

  Vi söker en drivande och erfaren kökschef med ett brinnande intresse för matlagning. Som kökschef leder du och planerar arbetet i köket, samt ansvarar för att maten håller god kvalitet. Du har övergripande ansvar för menyplanering, all produktion av mat, ekonomiskt ansvar, inventering, inköp och livsmedelshygien samt är delaktig i den dagliga produktionen. Du har övergripande ansvar för personal men personalplanering sker tillsammans med platschef. 


  Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning. För att vara lämplig i rollen som kökschef har du god förståelse för köksekonomi och tidigare arbetat med god kontroll över kostnader och intäkter. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera och samarbeta med din personal. För att nå dina mål i rollen som kökschef tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål. Som person är du kunnig, driven och arbetar målinriktat för att alltid uppnå ett ”bästa arbetssätt”. För att uppnå framgång i rollen som kökschef behärskar du svenska och engelska i tal och skrift. Som person ser vi att du är flexibel, ansvarstagande, glad och lösningsorienterad. Din laganda, kreativitet och engagemang är något vi värdesätter högt. 


  Egenskaper

  · Minst 15 års erfarenhet av restaurangbranschen

  · Organiserad och framåt

  · Bil och körkort


   Omfattning
  100% tillsvidareanställning med inledande provanställning.


   Om Häringe Slott
  Häringe Slott är vackert beläget i naturreservatet vid Landfjärden, 25 minuter söder om Stockholm. Här finns 67 hotellrum, moderna konferenslokaler samt förtjusande slottssalonger för middag och fest. Slottets restaurang har hämtat inspiration från södra Frankrike och har öppet 365 dagar om året. I slottets salar servers frukost, lunch, middag samt helgbrunch.  Till oss kommer allt från kära par för en romantisk getaway till stora internationella grupper för möten.  


    

  Vid frågor ring Vesko Mijac, 070-629 62 98
  och maila ditt CV och personliga brev till sofie.seitamo.mijac@haringeslott.se 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet:
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Vesko Mijac

  Telefon: 070-629 62 98

  Hemsida: www.haringeslott.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats