Restaurangpersonal Vintern 18/19

  Serveringspersonal, kockar & bartenders till ICEHOTEL Jukkasjärvi.

    

  Vi söker nu personal inför säsongen 18/19 till ICEHOTEL Restaurant, ICEBAR by ICEHOTEL, Hembygdsgården, Verandan, ICEHOTEL Lounge och kockar till våra kök.
   

  På ICEHOTEL Restaurant serverar vi dagligen vällagad mat till både frukost, lunch och middag. Vi hittar mycket av vår inspiration i den norrländska matkulturen, och serverar rätter tillagade med noggrant utvalda råvaror och av hög kvalitet. I en annan del av byggnaden ligger vårt nya chef´s table koncept, Verandan. Vi tar emot max 16 gäster/kväll och erbjuder dem ett axplock av rätter med utvald dryck till. 


  Lite längre bort i byn, med utsikt över Torneälven ligger genuina och hemtrevliga Hembygdsgården. I det timrade huset från 1768 serverar vi god mat i en rustik och avslappnad miljö.


  Vi har barer i anknytning till lobbyn, i restaurangen samt vår ICEBAR där du arbetar i minusgrader och serverar drinkar & champagne ”in the rock”.


  Som sökande bör du ha ett par års erfarenhet av arbete inom hotell- & restaurangbranschen och goda kunskaper i engelska då flertalet av våra gäster är utländska. Andra språkkunskaper är meriterande.

  Du skall också vara väldigt serviceinriktad, stresstålig och noggrann i ditt arbete.

  Sist men inte minst ser vi gärna att du har ett genuint intresse för service, mat & dryck samt en vilja att utvecklas i restaurangyrket.

  Som kocksökande bör du ha dokumenterad yrkesutbildning samt ett par års erfarenhet av förberedning och tillagning av à la carte-/lunchmat samt ett stort intresse för mat och matlagning. Du är också noggrann, serviceinriktad samt stresstålig.

  Vi söker även café- & barpersonal.

  Välkommen med din ansökan till andreas.t@icehotel.com

  Om ICEHOTEL

  Koncernen Icehotel i Jukkasjärvi, 17 km utanför Kiruna, erbjuder sinnliga och inspirerande upplevelser med Torne älv som utgångspunkt och  har genom vårt världsunika erbjudande blivit ett av Sveriges  internationellt mest kända varumärken. Varje år har vi besökare från över 80 länder. Vi har utökat vår verksamhet med Icehotel 365 – en  permanent isupplevelse som med solens hjälp kommer att vara öppen 365  dagar om året.

  Våra anställda är en viktig del av gästupplevelsen och vi värdesätter att du är serviceinriktad och har en öppen och positiv attityd oavsett vilken roll du har hos oss. Språkkunskaper utöver svenska och engelska  är meriterande.


  Vi erbjuder

  • Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – vi har kul tillsammans!
  • En inspirerande arbetsplats och flexibel organisation i ständig förändring
  • Goda möjligheter för dig att påverka och forma arbetsuppgifter samt företagets utveckling.
  • Möjlighet att möta gäster och kollegor från hela världen.

  Varmt välkommen!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Säsongsanställning nov/dec - mars/apr
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Andreas Tegestedt

  Telefon: 070-6680457

  Hemsida: www.icehotel.com

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats