Kallskänka till Wallmans

  Jobba som Kallskänka hos Carotte Staff AB

  Om företaget

  Wallmans ingår i Moment Group, en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien. Inom koncernen skapas underhållning och möten för fler än 1,8 miljoner gäster varje år - såväl privatpersoner som företagskunder. Wallmans håller till i anrika lokaler på Teatergatan i Stockholm där gästerna får uppleva shower och matupplevelser utöver det vanliga. Wallmans vill skapa en oförglömlig kväll där gästerna serveras fantastisk mat och dryck av stjärnor som samtidigt levererar en show i världsklass. Allt i en unik miljö som bara kan upplevas på Wallmans.


  I denna rekrytering samarbetar Wallamans med  Carotte Staff, vi hänvisar därmed alla frågor till rekryteringsansvarig Madelene på Carotte Staff, se kontaktuppgifter nedan. 


  Dina arbetsuppgifter

  I rollen som kallskänka arbetar du brett med allt i kallköket, från sallader, såser och pajer till desserter. Tillsammans med tre erfarna kockar arbetar du i en kreativ miljö där du får bidra med dina tankar och vara delaktig i menyskapandet. För rätt person finns god möjlighet att få ta fullt ansvar i kallköket och att arbeta med att skapa desserter. Under en kväll serveras 170 till 375 gäster en fantastisk sexrätters meny. 


  Du arbetar med preppning på tisdagar och under showerna onsdag till lördag mellan 13:30-22:00. Vill du hellre arbeta lite längre dagar onsdag till lördag och vara ledig på tisdagar går det också bra


  Din profil

  Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som kallskänka under flera år. Du har ett stort intresse för mat och trivs i en roll där du får utlopp för din kreativitet. Du är noggrann, kommunikativ och är van vid att laga mat till stora förbeställda arrangemang. Det är viktigt att du är kreativ och brinner för att skapa roliga och minnesvärda menyer. På fritiden lägger du mycket tid på matupplevelser i dess olika former. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med desserter. Flytande kunskaper i svenska eller engelska, i såväl tal som skrift, är ett krav.


  Om oss

  Carotte Staff hjälper företag inom servicebranschen och besöksnäringen med bemanning och rekrytering. Vårt moderbolag Carotte har över 35 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som på ett eller annat sätt arbetar i kundnära roller.


  Övrig information

  Start: Enligt överenskommelse

  Lön: individuell llönesättning

  Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast! 


  Kontaktuppgifter:

  madelene@carottestaff.se

  073 383 23 79


  Tjänstgöringsort

  Stockholm

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid:
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: carottestaff.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats