Kock

    Jobba som Kock hos Abisko Mountain Lodge - Brasserie Fjällköket

     På Brasserie Fjällköket är det råvarorna som styr vad som ska serveras. Våran mat är naturlig och smakriktig med den svenska smakbilden av salt, sötsurt och rökt.  Vi använder oss av svenska råvaror och av producenter som vi litar på och tycker om. Beroende på säsong plockar vi själva av vad naturen har att erbjuda. Vår ambition är att ett besök hos oss ska upplevas som familjärt och okomplicerat med en meny där det bästa svenska råvarorna -just nu- erbjuds.  Abisko Mountain Lodge är Guldkantshotellet i Abisko. Vi har stor andel gäster som återkommer regelbundet till oss på grund av vår härliga atmosfär och fantastiska mat. Vi får mycket beröm också för vår frukostbuffé.  

     Du arbetar tillsammans med ett team som består av 4 andra i köket på Brasserie Fjällköket. På vintersäsong serverar Kvällens Meny alla 7 dagar i veckan, med enbart kvällsöppen restaurang. Brasseriet ligger på Abisko Mountain Lodge som även är hotell med frukostmatsal. Frukostkocken förbereder o serverar även en enkel soppalunch till de av våra gäster som har helpension. 

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Säsong 20 november - 20 maj
    • Arbetstid: Eftermiddag/kväll
    • Lön: enl ök

    Sök det här jobbet

    Kontakt:

    Telefon:

    Hemsida: www.abiskomountainlodge.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats