PROVIANT ÖSTERMALM SÖKER HOVMÄSTARE

   

  PROVIANT ÖSTERMALM SÖKER HOVMÄSTARE

  OM PROVIANT

  På Proviant utövar vi svensk råvarukultur. Vi ställer oss upp för svensk matproduktion och Sveriges bönder. Vi vill ha en levande landsbygd och fortsatt produktion av fina råvaror i Sverige. Därför hjälper vi svenska producenter att nå ut med sina produkter genom att använda dem i vår matlagning, erbjuda dem i våra butiker samt genom att sprida kunskap och allmän råvaruglädje.

  För att passa in och trivas på Proviant är du POSITIV, GÄSTORIENTERAD och ENGAGERAD.

  Proviant fyller snart 10 år och driver tre kvartersrestauranger (Östermalm, Kungsholmen och Gärdet) och dessutom en matbutik, ett bryggeri och snart ett bageri. Vi arbetar säsongsbaserat i hela koncernen och har delat in året i råvaruperioder som avspeglar sig i våra menyer. Du hittar mer information på vår webbplats www.proviant.se.

  PROVIANT ÖSTERMALM STUREGATAN 19

  Proviant Östermalm är en kvartersrestaurang som serverar riktigt god mat alla dagar i veckan (lunch måndag – fredag) som avrundas med vår söndagsmiddag. Lunchmenyn byts ut veckovis och innehåller alltid en svensk husmanskosträtt som vi längtar efter. På kvällen lägger vi till ett större urval rätter och sätter upp svarta tavlan där våra gäster hittar en Menu Surprise (som är just det!) och dagsaktuella rätter vi för stunden har fattat tycke för.

  Hovmästare

  Vår nuvarande hovmästare skall vidare och vi söker nu en ny Hovmästare till Proviant Östermalm på Sturegatan 19.

  Du är en riktig restaurangperson med erfarenhet av rollen sedan tidigare. Du är en positiv och glad människa som brinner för yrket och branschen och du gillar att bygga relationer med både gäster och medarbetare. Du leder arbetet och ansvarar för den dagliga driften av verksamheten och du ser till att leverera härliga restaurangupplevelser av högsta klass till våra gäster varje dag. Som hovmästare har du det övergripande ansvaret för matsalen, drift, personal och schemaläggning. Du arbetar dagligen som hovmästare. Har du dessutom ett stort intresse för råvaror, mat, öl och vin – eller en sommelierutbildning – så är det verkligen ett plus.

  ANSÖK IDAG

  Om du tror detta är något för dig så skickar du in din ansökan med brev och CV till William Österlund på e-post wille@proviant.se. Välkommen med din ansökan!

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.proviant.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats