Kock

   

  Nosh and Chow  möts du av internationell puls och en härlig stämning, utbrett över  flera våningar. Den katalanska inredningsarkitekten Lázaro Rosa Violán  har satt sin prägel på lokalerna och skapat miljöer som möjliggör fart  och rörelse från tidig förmiddag till sen natt. Här möts du för en  eftermiddagsdrink, lång middag eller dans på innergården – vi har många  favoriter. 

  Nu öppnar vi ännu fler våningar i Stockholm härligaste townhouse! I  sällskap av Christian Hellberg och med ett nybyggt kök drar vi igång  ännu en rolig höst, med mycket på gång. Detta gör att vi söker ännu fler  kockar med skön attityd och som vill utvecklas inom yrket.

  För att bli en i gänget vill vi att du har en positiv inställning, även när det är mycket att göra. Du tar dig  gärna an nya utmaningar och gör det med glädje! Vi ser gärna att du  behärskar det svenska och engelska språket, då det används dagligen i  ditt jobb.

  Det finns tjänster på både heltid och deltid, med start enligt överenskommelse.

  Är du intresserad av att bli vår nästa kollega, skicka oss ett mejl på sebastian.lopez@noshandchow.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

  Hälsningar,
  Sebastian Lopez, Kökschef

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Heltid och deltid
  • Arbetstid:
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: noshandchow.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats