Är du kock och vill jobba på bank?!

  På Handelsbankens huvudkontor bedrivs konferens- och representationsverksamhet i egen regi. I verksamheten ingår bl a två representationsvåningar. Vi söker nu en driftig kock som skall ansvara för måltidsleveranserna till dessa enheter. Den här delen av verksamheten är i ett uppstartsskede och med stöd av vår kökschef blir du en nyckelperson i att utforma detta. Tjänsten innebär ett stort eget ansvar och självständigt arbete i vårt sprillans nya restaurangkök. Produktionen rör sig huvudsakligen om ca 20-50 luncher per dag (mån-fre), men också leverans av wraps, sallader, snittar och ibland middagar.


  Vi tror att du som söker är en yrkesstolt och entusiastisk kock som aldrig någonsin tummar på kvaliteten på din leverans, varken gällande smaker eller presentation.


  För att trivas här ska du tror på betydelsen av möten mellan männsikor och sätta en ära i att vara en del av det maskineri som skapar bästa möjligt förutsättningar för det. Du har ett passionerat intresse för mat och är har koll på nyheter och trender. Du är kreativ, har hög arbetskapacitet och problemlösningsförmåga. Du behöver vara en god kommunikatör och kunna hantera snabba puckar med gott humör.

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Andreas Mattsson, kökschef

  Telefon: 0707-36 45 44

  Hemsida:

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats