Proviant söker kockar och köksbiträden

   

  Proviant är en restaurangkoncern som i dagsläget driver kvartersrestaurang och butik på Sturegatan 19, kvartersrestaurang med bryggeri på Arbetargatan 33 samt kvarterskrog på Valhallavägen 113. Proviant ägs och drivs av erfarna restauratörer som varit engagerade i både stjärnkrogar och kvarterskrogar i Sverige och utomlands.

  På Proviant odlar vi ett brinnande (ibland på gränsen till fanatiskt) intresse för råvaror och dess producenter, matlagning, gäster, matupplevelser – och kvalitet i våra leveranser varendaste, evigaste gång vi gör något. Vi gillar svenska råvaror, småskaligt, hållbart och det hantverksmässiga. För att arbeta hos oss och bli en del av Proviantfamiljen krävs det att du gillar det vi gör och sättet vi gör det på. Dessutom är du en trevlig och positivt person som drivs av att arbeta tillsammans med andra för att uppnå enastående resultat.

  Vi söker kockar och köksbiträden

  Vi söker alltid både kockar och serveringspersonal, både med erfarenhet och dig som vill lära sig allt. Känner du att du är lite bättre än alla andra och brinner för yrket ska du definitivt skicka ett brev och din CV till oss direkt så vi har dina uppgifter i vårt arkiv. Maila till Wille@proviant.se.

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.proviant.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats