Kock till nya Stadshuskällarens julbord

  Jobba som Kock hos Stadshusrestauranger Stockholm AB

   Vi söker dig som drömmer om att jobba julbord på Stadshuskällaren som är en av Stockholms mest anrika restauranger och där gastronomin speglar det svenska råvaruutbudet. Tjänsten är fr.o.m. nu med möjlighet till fortsatt anställning efter jul. 


  Som person är du modern med koll på restaurangtrender. Du är driftig och gillar att jobba i ett team såväl som självständigt och är alltid professionell med hög social kompetens. Du är lyhörd och kommunikativ samt passionerad när det kommer till mat och gastronomi. Du är en uppskattad kollega och gör så att stämningen bland medarbetarna är trivsam och full av arbetsglädje


  Som kock hos oss får du en varierande roll beroende på de arrangemang som finns i huset vilket gör att du har en viktig roll för matlagningen till våra gäster. Som kock hos oss arbetar du i ett team som tillsammans skapar våra gästers matupplevelse. Du brinner för det du gör och har bra smaklökar. Du har erfarenhet som kock och eller för yrket relevant utbildning. Du hanterar svenska och/eller engelska flytande i tal.


  Arbetstiderna är schemalagda på dagtid, kvällar och helger. Det är en visstidsanställning november - december (under julborden) men med möjlighet till tillsvidareanställning. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt. 


  Sök tjänsten här: http://www.stadshuskallarensthlm.se/sv/om-oss/ 


  Välkommen till oss!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: visstidsanställning under julborden november - december 2018, med möjlighet till fortsatt tillsvidareanställning
  • Arbetstid: vardagar, kvällar och helger på schema, heltidsanställninig
  • Lön: Individuell lönesättning, enl HRFs kollektivavtal

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.stadshusrestauranger.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats