Classic Pizza Restaurant söker personal

  Jobba som Restaurangbiträden hos Classic Pizza Restaurant

    

  Familjeägda Classic Pizza Restaurants historia har börjat redan år 1996. Idag har vi 16 Classic Pizza-restauranger i Finland och Danmark. Nu öppnar vi restaurang i Gränbystaden, Uppsala. Vi kommer att öppna i november 2018. 


  Vi är inte en vanlig pizzakedja; vårt mål är att skämma bort våra kunder med utomordentlig bordsservice och mat. Alla våra restauranger är kända för kundservice i hög nivå. Vår kedja växer starkt och vi har också vunnit pris för det mest potentiella finska företaget att utvidga sig internationellt.


  Kvalitet leder vårt företag. Vi fokuserar oss bara på pizza och vi gör dem alltid bättre än alla andra. Vi kombinerar våra krispiga pizzor med ett glas champagne i en mysig restaurang. Vi använder bara ingredienser av hög kvalitet och våra recept är överraskande; kunderna kan hitta pizzan ”på nytt” hos Classic Pizza Restaurant. Pizza & Bubbles – ett särskilt sätt att göra bra business!


  Nu söker vi efter ett perfekt team att erövra Uppsala, Sverige! För att fortsätta vår framgångsrika historia letar vi efter kundorienterade och pizzaälskande Servitriser och pizzakockar


  För att vara utmärkt på ditt arbete bör du redan ha erfarenhet från att arbeta på restaurang och gillar kundservice – laga pizza som kock. Tidigare erfarenhet behövs, men det viktigaste är att du är motiverat att arbeta för oss och vill lära dig nytt. Takten i våra restauranger är ofta mycket snabb, så du ska inte ha något emot att arbeta under press. Då vii är ett internationellt företag, hoppas vi att du talar flytande både svenska och engelska. Vi kommer vara imponerade ifall du skickar in din ansökan på engelska.


  Så som kunder, uppskattar vi vår personal och vi strävar att vara den bästa arbetsplatsen. Vi erbjuder både fulltids- och deltidsarbete – valet är ditt! Om du känner att du vill vara med i vår framgångssaga, skicka din ansökan till rekrytering@classicpizza.se senast 2018-11-15. Kom ihåg att lägga med kontaktuppgifter till dina referenser från dina tidigare arbetsplatser!


  Du kan kolla in oss före du skickar in din ansökan till vårt rekryteringsteam på  www.classicpizza.se 

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.classicpizza.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats