Nytänkande restaurang i Solna

    Jobba som Kock hos Norobata At Grow Hotel AB

      

    Norobata - Nytänkande, innovativ restaurang med fokus på Nordisk grill med influenser från Japan och Peru söker dig – duktiga, drivna kock!

    Vår nya restaurang öppnar snart, och vi behöver dig som är intresserad av nya utmaningar. 

    Vi är: AVEQIA-gruppen tillsammans med Johan Backéus, Roland Persson, Kasper Kananen och Michaela Boson. 

    Du är: Kock med 1-2 års (eller mer) erfarenhet och är trygg i din yrkesroll. Ditt intresse för mat och matlagning är genuint och passionerat och att arbeta i ett kök är det roligaste du vet. Viktigt att du är bra på att bidra till teamet och gillar att lära upp unga / nya rekryter. Som i de flesta kök är tempot högt och ett personligt driv, ansvarstagande och engagemang är viktigt för att styra köket framåt. I ditt arbete ingår alla dagliga rutiner, arbetsuppgifter och ansvar förknippade med en kock-tjänst. 


    Vi kommer servera frukost, lunch och middag och söker personal till samtliga tjänster. Dessa är i första hand heltid och består av både dag- och kvällstid samt helger.

    Norobata huserar i Grow hotell som är belägen mellan Solna och Sundbyberg och har ambitionen att bli norra Stockholms bästa restaurang. Namnet Norobata står för Nordic Robatayaki och är våran tolkning av Nordisk matlagning med den Japanska grilltekniken robatayaki (kolgrill) som kärna.

     Det är möjligt att tillträda fr o m den 9 november, men vi är också beredda att vänta på rätt person för tjänsten.
    Låter detta intressant, eller vill du veta mer, föreslår vi att du kontaktar oss omgående för ett personligt möte.

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tills vidare
    • Arbetstid: Beror på tjänst
    • Lön: Förhandlas

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Kasper Kananen

    Telefon: 0735148710

    Hemsida:

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats