Hovmästare

  Jobba som Hovmästare hos Eatery

   Är du vår nya Hovmästare?


  Erfarenhet

  Vi söker en erfaren Hovmästare som tidigare arbetat i en ledande befattning i minst 2år. Att ha rätt inställning och ge fantastisk service är för dig en självklarhet. Med dina gäster skapar du ett personligt möte och du gör ditt yttersta för att skapa de bästa förutsättningarna för ditt team.   Du bidrar med en positiv stämning till teamet, är kvalitetsmedveten och har höga ambitioner. Du har goda ledarskapsegenskaper och ser snabbt vad som behövs göras- en riktig doer!  


  Huvuduppgifter i tjänsten 

  Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att planera, leda och fördela arbetet i Restaurangen men även leda det dagliga arbetet tillsammans med restaurangchefen, möta gästerna, servering, kassaansvar, utbilda ny personal på plats, schemaläggning m.m.  


  Ledarskap 

  Du brinner för kundkontakt, viner, planering och är en fena på personalansvar. Att instruera och hålla koll på övrig servicepersonal ligger dig nära. 

  Vår hovmästare besitter ett ödmjukt ledarskap som gör att servicen flyter på ett professionellt sätt.  


  Öga för detaljer 

  Förutom att se till att servicen flyter på i stort är det en stor fördel om du upptäcker mindre problem innan någon annan, särskilt före gästerna. Detaljerna gör helheten, brukar det heta, och det är du som är ansvarig för att alla detaljer fungerar som det ska. 

  Du gillar rutiner där du kontinuerligt kontrollerar olika delar av restaurangen.   


  Koll på både dryck & mat 

  Precis som för dom flesta rollerna inom restaurang gäller det för en hovmästare att vara väldigt intresserad av mat och dryck. En proffsig hovmästare har inte bara järnkoll på vad som serveras i er restaurang utan bör även hålla sig uppdaterad om vad som händer i mätvärden. Meriterande är om du har sommelierutbildning. 


  Om anställningsvillkoren

  Tjänsten är en heltid/deltidstjänst med start enligt överenskommelse.  Placeringen kommer att vara i Sundbyberg. Hos oss arbetar du med en marknadsmässig månadslön+förmåner.  


  Ansök 

  Vi värdesätter en positiv attityd, god kommunikativ förmåga, hög arbetsmoral och en strävan att fullfölja arbetet med en hög insats.  

  Är det dig vi söker? Välkommen att mejla in ditt Cv till : jobb@eatery.se


    

  Om oss
  Eatery har som mål att kunna erbjuda en miljö som bjuder in till möten och avkoppling såväl under som efter arbetsdagen. En plats dit man går för att äta och inspireras, antingen själv eller tillsammans med sina vänner, kollegor och affärspartners. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se Eatery är en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har tre etableringar i Stockholmsområdet, i Luma Park (Hammarby Sjöstad), Kista, Sickla och Sundbyberg. Mer information om Eatery på www.eatery.se

   

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid:
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.eatery.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats