Serveris/Bar

  Broms Karlaplan

  Broms Karlaplan är en Bistro med Deli med fokus på kvalitet och trivsamhet. Hos oss kan du äta såväl frukost som lunch och middag, handla godsaker i delikatessbutiken. Hela menyn finns samtidigt för avhämtning. Vi har öppet 7 dagar i veckan mellan 07.00-22.00 vilket gör oss till hela Karlaplans vardagsrum.

  Vi söker en bartender som kan servera eller en servis som kan blanda lite härliga drinkar. Allt det ena eller andra som är beredd att lära sig det den inte känner sig helt 100 på. Det är ingen avancerad cocktailbar eller hektisk nattklubb utan en skön kvarterskrogs bar men gryma råvaror. Passen är i nuläget främst kvällar 15.30-23 på vardagar och heldagar på helger 11-23.
  Som person är du glad, utåtriktad och brinner för att ta hand om våra gäster på ett personligt sätt. Vi vill att du älskar att arbeta med mat, dryck och att du kan hantera stressade situationer på ett lugnt och trevligt sätt.

  Vi är ett flexibelt och glatt gäng med högt i tak. Vill Du veta mer så tveka inte att kontakta oss med frågor, funderingar eller Din ansökan.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet:
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.bromskarlaplan.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats