Restaurangchef till B.A.R.

      

    B.A.R är en havsgrill på Blasieholmen och konceptet är att du som gäst väljer din egen färska fisk, skaldjur eller kött från vår Saluhall med goda rekommendationer från våra kockar. Servisen kan sedan guida dig till rätt val av säsongens grönsaker och tillbehör. 

    Låter det som en arbetsplats för dig? 


    Läs vidare och känn efter om du har de kunskaper vi efterfrågar och sänd din ansökan idag!


    Vi söker nu dig som är en lagspelare och kan axla rollen som vår restaurangchef där ni har ansvar för driften av matsal och vinbar samt har minst 5 års erfarenhet som restaurangchef.

    Förfina B.A.R´s miljö  så den blir ännu mer trivsam och inbjudande för både gäster och personal. Du kommer vara ytterst ansvarig för restaurang- och vinbar-personal med största fokusering på gästens upplevelse och merförsäljning. 

    Din största del av arbetsdagen skall vara ute i matsalen och vara med i driften varje arbetspass. 

    Vi vill ha dig som har en god uppfattnings-förmåga över hur gästerna trivs samt hur personalens arbete i matsal och vinbar går under service. 

    Viktigt är att du arbetar utefter vår målbild och du behöver ha goda kunskaper om drycker för att kunna sätta dryckesmenyer och kombinera dessa med våra olika menyer. 


    Nyckelord för tjänsten som restaurangchef:

    Ø Driven av att nå ekonomiska mål

    Ø Göra kostnadseffektiva scheman och inköp

    Ø Älskar att ge den absolut bästa servicen och värdskapet

    Ø Du är öppen för nya rutiner och våra ambitioner med B.A.R

    Ø Att du är en ledare som får med sig hela teamet fram till uppsatta mål

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tillsvidare
    • Arbetstid:
    • Lön:

    Sök det här jobbet