Classic Pizza Restaurant söker restaurangchef och servitriser

  Familjeägda Classic Pizza Restaurants historia har börjat redan år 1996. Idag har vi 21 Classic Pizza-restauranger i Finland, Sverige och Danmark. Nu öppnas vår andra restaurang i Sverige i Uppsala. Vi kommer att öppna restaurangen i slutet av november 2018. 


  Vi är inte en vanlig pizzakedja; vårt mål är att skämma bort våra kunder med utomordentlig bordsservice och mat. Alla våra restauranger är kända av kundservice i hög nivå. Vår kedja växer med fart och vi har också vunnit pris för det mest potentiella finska företaget att utvidga sig internationellt. 


  Kvalitet leder vårt företag. Vår fokus är bara i pizza och vi gör dem alltid bättre än alla andra. Vi kombinerar våra krispiga pizzor med ett glas champagne i en mysig restaurang. Vi använder bara ingredienser av hög kvalitet och våra recept är överraskande; kunderna kan hitta pizzan ”på nytt” hos Classic Pizza Restaurant. Pizza & Bubbles – ett särskilt sätt att göra bra business!


  Nu söker vi efter en restaurangchef samt servitriser för att fortsätta vår framgångsrika historia och leda vårt perfekta team i Gränby Centrum, Uppsala, Sverige!


  Servitriser

  Du är passionerad av kundservice och du är ett exempel på den bästa servicen en kund kan få. Tidigare erfarenhet krävs, men det viktigaste är att du är motiverad att arbeta hos oss och vill lära dig nytt. Takten i våra restauranger är ofta mycket snabb, så du ska inte ha något emot att arbeta under press. 


  Restaurangchef

  Du kommer att ha vissa administrativa uppgifter att sköta om, men för det mesta deltar du i den dagliga verksamheten för att nå ditt mål – göra det bättre än alla andra. För att göra ditt jobb utmärkt bör du redan ha erfarenhet från förr från arbete på restaurang och du har redan bevis på succé som handledare/förman. Som restaurangchef leder du ditt team till de bästa resultaten. Rollen som restaurangchef är självständig och ansvarsfull, men du kommer få all stöd du behöver av vår administration. Nu när vi erövrar Sverige – kanske du är vår nästa erövrare? 


  Så som kunder, uppskattar vi vår personal och vi strävar att vara den bästa arbetsplatsen. Om du känner att du vill vara med i vår framgångssaga, skicka in din ansökning snabbt, senast 15.12.2018 till rekrytering@classicpizza.fi. Vi är ett internationellt företag, så vi hoppas att du talar flytande både svenska och engelska. Vi kommer vara imponerade ifall du skickar in din ansökan på engelska. Kom ihåg att lägga med kontaktuppgifter till dina referenser från dina tidigare arbetsplatser! För mer information, kontakta vårt rekryteringsteam via email: rekrytering@classicpizza.fi. 


  Du kan kolla in oss före du skickar in din ansökan till vårt rekryteringsteam på www.classicpizza.se

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.classicpizza.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats