TAK söker ny Head Sommelier

  Vår Head Sommelier/sake sommelier Fixi Lindén ska gå på mammaledighet och vi söker därför en person som brinner för dryck och service.


  TAK öppnade 23 mars 2017 och har snabbt etablerat sig som en nordisk-japansk mötesplats för alla sinnen, hos oss huserar fyra olika mat och dryckeskoncept.

  Modern gastronomi med nordiska huvudråvaror och japanska tekniker och smaker. 

  Ett genuint hantverk i varje detalj, från rätterna till sake-glasen som är speciellt framtagna för oss, och med Frida Ronge som kreativ ledare. 

  Vi har ett brett utbud av drycker och vi är speciellt stolta över våra samarbeten med den japanska dryckeskulturen där vi arbetar med både sake, öl, umeshu, te och annan japansk dryck. Självklart har vinet en given plats i vårt utbud och i vårt dagliga arbete. 


  På TAK finns flera utbildade och kunniga medarbetare som finns vid din sida och kan hjälpa dig med de områden som kanske är delvis outforskade för dig som sommelier. Internutbildningar och provningar inom framförallt den japanska drycken sker löpande och våra samarbetspartners är frekventa besökare hos oss. 


  Rollen som Head Sommelier är mångfacetterad och kräver ett öppet sinne och en vilja att våga prova nya saker. Vi vill att du idag jobbar i restaurangdrift och har gedigen kunskap inom dryck samt en examensutbildning inom området och en förståelse för prissättning samt kostnadskontroll.

  Vi värdesätter kunskap om japansk matkultur samt dryckeskultur, men nyfikenhet och en stor vilja att lära sig mer om detta är också meriterande. 


  Hos oss får du även möjligheten att lära dig mer om restaurangekonomi, revenue, inköp, menyplanering och stordrift. Du ingår i service-teamet och jobbar till stor del i den dagliga driften och med avsatt tid för inköp, internutbildningar och planering.


  Tjänsten tillsätts från och med januari med en överlämning de första dagarna beroende på när du kan vara tillgänglig. Tak är en del av Nordic Hotels & Resorts och Nordic Choice Hotels och du har som anställd förmåner och personalpris på mat och logi inom hela koncernen.


  Skicka din ansökan till fixi.linden@tak.se 

  Om du har övriga funderingar över tjänsten kontakta 

  Head of Operations Dan Jay-Olsson på telefonnummer +46 702 19 87 19

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: 1 årigt vikariat för mammaledighet med möjlighet till förlängning.
  • Arbetstid: 100%, kvällstid och dagtid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida:

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats