The Sparrow, en ny pulserande mötesplats öppnar den 1 februari 2019. Vill du vara med?

  Jobba som Serveringspersonal hos The Sparrow

  På en av Stockholms mest centrala adresser, ett stenkast från Stureplan, skapas det just nu en ny pulserande mötesplats. Från och med 1 februari 2019 kommer stadens nya boutiquehotell The Sparrow att erbjuda stockholmare och tillresta besökare en intim vistelse med puls och paus bakom var sin entré. 

  Renoveringen av byggnaden där Hotel Drottning Kristina tidigare har huserat påbörjades den 1 oktober. Bakom satsningen står Grand Group som i och med öppningen av The Sparrow Hotel etablerar sig utanför Blasieholmen. Grand Group äger sedan tidigare Grand Hôtel Stockholm och Lydmar Hotel. 


  Till hotellets restaurang söker vi Serveringspersonal. Vi vill att du som arbetar hos oss ska vara genuint intresserad av och kunnig om mat och dryck. Det finns en vilja att leverera en fantastisk upplevelse för våra gäster genom engagemang och intresse och därmed leverera service i absolut toppklass. 

  Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete inom yrket samt gärna relevant utbildning inom hotell och/eller restaurang. Dina personliga egenskaper är något vi värdesätter väldigt högt. 

  Tjänsten/tjänsterna är tillsvidareanställning om 100 %. Vill du veta mer eller söka direkt kontakta Staffan Naess på staffan.naess@mdghs.com 


  https://www.travelnews.se/hotell/elin-roquet-ska-basa-ove-the-sparrow/ 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Staffan Naess

  Telefon:

  Hemsida: www.thesparrow.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats