HEJ SOUS CHEF – VÄLKOMMEN TILL DOKTOR MAT I NK SALUHALL!

  Jobba som Souschef hos Doktor Mat

  HEJ SOUS CHEF – VÄLKOMMEN TILL DOKTOR MAT I NK SALUHALL!

  DOKTOR MAT

  Doktor Mat öppnade upp dörrarna på Tegnérgatan i maj 2016 och är sedan start en av Sveriges ledande restauranger inom hälsa. Det är en omtalad take-away restaruang som kännetecknas för sin förmåga att leverera smaksäkra rätter som främjar hälsan. Alla rätter innehåll egenfermenterade grönsaker fyllda med goda bakterier samt är fria från gluten, laktos och raffinerat socker. I mars 2019 öppnar vår andra restaurang och det i NK’s nya Saluhall mitt i Stockholms hjärta. Vi behöver därför stärka upp vår team med fler personer som brinner för mat och hälsa. 

  ATT JOBBA PÅ DOKTOR MAT

  Vi är en liten personlig verksamhet där teamet är allt. Bra kollegor och ett ödmjukt klimat där alla har möjlighet att påverka är grunden i vår företagskultur. För oss är det viktigt att ständigt utvecklas och vi vill att vår personal ska ha möjlighet att lära sig nya saker inom vårt område. Vi har som mål att vara den bästa arbetsgivaren inom restaurangbranschen med värdeorden ROLIGT, ÖDMJUKT & UTVECKLANDE.

  OM ROLLEN OCH OM DIG
  Du har förmodligen minst 4-6 års branscherfarenhet och jobbat på några av Stockholms bästa restauranger men kanske känner att du inte vill jobba sena kvällar. Eller så gillar du bara utmaningen att skapa rätter som kombinerar en fantastisk smakupplevelse med hälsosamma ingredienser och att leverera dessa i ett klassiskt snabbmatsformat.
   

  Du är en genuint duktig, intresserad och passionerad kock samtidigt som du ser dig själv som lite av en entreprenör i köket.

  Dina huvudsakliga ansvarsområden är; inköp, kvalité, samt att leda teamet i köket genom en öppen kommunikation, förtroende och ömsesidig respekt. Största delen av dagen tillbringar du i köket med matlagning och handledning av dina medarbetare. 

  Majoriteten av försäljningen ligger runt lunchtid under några få timmar och du gillar därför, och jobbar bra, i högt tempo. - Ett gott humör och inställningen att allt går är viktigt!

  Vi är anslutna till Visita.

  Vi jobbar kontinuerligt med nutritionsutbildning av vår personal. Därför är ett genuint intresse för mat och dess påverkan på kroppen meriterande.  Tillträde: Februari 2019
  Anställningsgrad: Heltid
  Lön: Enligt överenskommelse
  Ansök: Maila CV + personligt brev till doktormat22@gmail.com
  senast den 20 jan, 2019.
  Urval och anställning sker löpande

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: doktormat.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats